Berentelli Bebeğim uyumuyor mama içmeye kalkıyor geri sabaha karşı anca uyuyor niye böyle ki gündüzleri de fazla uyumaz
Meltemkdn Berentelli fazla sorgulamayın bebekler böyledirler 😂😂 sallamaya devamm mesela ben suan kalktım mama verdim 1 saate yakındır sallıyorum ama yok cin gibi bana bakıyor 3.kez uyandı ama bu sefer tam uyanmış canım oğlum 😂
yuhumgeliy Berentelli şuan tam dalıp dalmadığından emin değilim hareket ediyor akşam 6dan beri uyanık kızım tam uyutuyorum 5 dakika geçmeden ağlayarak uyanıyor kaka yapmamıştı onun için uğraştım 1 saat önce yaptı ha hemen uyur dedim yok yine ağlayıp durdu şuan emerken uyukluyordu yatağa koydum bekliyorum dalsın diye 😂 gerçekten çok zorlar , benimki de sürekli emmeye kalkar yatarken emzirşyorum geri uyuya kalıyor bazen de uyuya kalmıyor tamamen uyanıyor 🥲 2 ay 15 günlük
28minikdnym Berentelli saat 05.00 den bildiriyorum 3 buçukda uyandııı resmen gözünü diktii tavanaa vee ilgii istedi biraz salladım ama nafile uyandı oynadıkkk ve kendi keyfi yetince geri uyumak istedi şuan tek isteğim 7 değil de 9 gibi uyanması amin😅😅 bebekler böyle valla uyumuyorlar
Gmznr2909 Berentelli bebeğinle dans et al kucağına ac slow müzik hafif done done dans ey birde gazını alır gibi sırtını piş pış la çok iyi geliyor loş ışıkta
Berentelli Meltemkdn bazen delirme derecesine geliyorum ne diyelim canları sağolsun onlar içi. Varız zaten 💓🥰
Meltemkdn Berentelli gerçekten canları sağolsun ve sağlıklı olsunlar en önemlisi bu. Hasta olduğu için uyanık değiller keyif için uyanıklar iyi ki🙏🏻😅
Berentelli yuhumgeliy dişten diyecem de daha küçükmus sizinki ☺️benimki 8 aylık ama bu keyfi güler bakınır ilgilenmezsem hemen ağlar 😂
Gmznr2909 yuhumgeliy bir dönem bizimde böyle geçti 1 hafta gündüz uyumuyor gece hiç uyumuyor 24 saatten fazla uyumadığımı söylesem kimse inanmaz artık kafamı yumrukluyordum ağlaya ağlaya bir gün bayıldım allahtan annem babm yanımdaydı o gün ölüyorum sandım yiyordum kafayı ama çok şükür bin şükür girdik düzene
yuhumgeliy Gmznr2909 hadi ya ay çok kötüymüş iyi bari ne mutlu düzene girdiyse 🥲 bizimki gündüz uyuyor aralıklı olarak aslında gecede uyuyordu ama 2 saatte veya 1 saatte uyanıyordu. Ama 2 gündür bayağı problem uyuması dün gece uyutuyordum sürekli yatakta kıpır kıpır hareket ediyordu emmek istiyordu emzik niyetine kullanıyor sanki beni 😂 bugün de huysuz işte sancısı var sanırım bilemedim
Meltemkdn Güncelleme yapıyorum suan uyudu sanırım dalsın yatağına geri alıcam 🙏🏻😁😁 20 aylığız bizde, 18.aydan beri uykular cozuttu normalde bebekliğinden beri hiç sorun yaşamamıştık, bizde işler tersten ilerliyor 😅