Erayalpp 6 aylık bebeğim sanirsam dişler geliyor beyazlık var damakda birde uyku yok hala uyutmaya çalışıyorum gündüzde yok gece uyurdu şimdi oda yok oldu diş uykusuzluk yaparmi acaba böyle durum ne zaman geçecek peki
eylulmin Erayalpp yapar yapar ☺️ Bebekten bebeğe değişebilir bu durum. Bir gün de sürer bir hafta da. Eline diş kaşıyıcı verseniz belki iyi gelir ☺️
melekdag Erayalpp benim bebeğimde gece uyurdu uyumadı gündüz de uyumadı neredeyse 2 gün uyumadı ateşi de vardı huysuzda tek basına durmuyordu dişi patladı kendine geldi .
Mom73727 Erayalpp eline havuç verin diş kasıyıcılar falan bana doktorumuz pırasa ver demişti veriyordum kemiriyordu
eylulmin Erayalpp yavaş yavaş ağzına götürmeye alışacak ☺️Ben kullanmadım ama forumda bazı jeller öneriyorlardı. Doktorunuza danışarak onlardan edinebilirsiniz belki
Peekaboo Ben burda okumuştum iyi geliyor diye. Simit veriyordum sokak simitlerinden sütlü olanlardan değil. Onu gevelerken anlamadan patladı dişleri. Tabi yanında duruyordum. Yiyemiyor zaten sadece ısırmaya çalışıyor
Erayalpp Mom73727 daha tam dik oturamıyor eline verdigim herseyi sallıyor ağzına götüremiyor o yüzden birseyde veremiyorum napicaz bilemiyorum inşallah çabuk çıkarda oda bizde rahatlarız ya uykusuzluk çok kötü birsey