masalgzde Kızlar e bebekte indirim var alıştırma bardağı alayım diyorum ama avent mamajoo wee arasında kaldım kullanan önerisi olan var mı?
LiyaDerininannesi masalgzde avent su sızdırmıyor diyor ama sızdırıyor hemde cok. Suan chicco nun tazza pappa modelini kullanıyorum. Hem bardak hem suluk olarak kullanabılırsın. Damlatma sızdırma yok ben cok memnun kaldım
[silindi] masalgzde ben geçiş sürecinde wee babyninkini kullandım 9. Ayından itibaren avent pipetli kullanıyoruz
-Alimm- Bende Avent kullanıyorum ve akıtıyor maalesef , nuk almayı düşünüyorum çünkü asla akıtmıyor birçok arkadaşım deneyimledi 👍🏼
masalgzde -Alimm- bende nuk almaya karar verdim araştırmalarıma göre akıtmayan ve çok sağlam bir alıştırma bardağıymış 👏🏻
KubraNur Bende güya alıcam ama bir türlü karar veremiyorum ,yorumlara bakılırsa avent pekte ideal değil gibi 😣
Sulegorkem masalgzde kızlar hiç o kadar paralar vermenize gerek yok bebedor markasının alıştırma bardağı var 20₺ gibi bir ücret verip aldım gıram sızdırma yapmıyor hemde en azından benim kızım çok rahat su içebiliyor ondan gerçekten çok tavsiye ederim