BusraMuratS 17 günlük kızım gündüzleri bir türlü uykuya dalamıyo uyuyamadığı için de akşamları ağlama krizlerimiz oluyo daha da uyuyamıyor benimle aynı durumda olan yada çözüm için yardımcı olacak olan var mı 😔
araskuzumm0918 BusraMuratS nasıl uyutuyorsun?elleri ayakları sürekli oynarsa uykuya dalamayabiliyor bebişler ,yarım kundak deneyebilirsin
Slalaylau Emerken uyumuyor mu benim kızım 18 günlük şimdilik memede uyuyor çoğunda yada yarım kundak yapıp kalp hizamda tutuyorum öyle sakinleyip uykuya geçiyor
BusraMuratS [bilinmeyen] Akşamları gaz sancısı başlıyo çok ağlıyo bu seferde gündüzleri hiç uyumadığı için 😔
Alpgdd Benim oğlum da uyumuyor akşam 5 6 gibi başlıyor ferhat figana. Emziriyorum iyice arabaya binip dışarı çıkıyoruz yemek yapamadığım için avm ye gidiyoruz orada dolaşırken uyuyor. Yarın evde uyutmayı deneyecez her akşam çıkmak da yoruyor. Yarım kundak da denedim banyo da. Bi türlü uyumuyor gündüz en fazla yarım saat.
SedaOktenzbier Alpgdd loş bi ortam yarat bide sabah 7:30 da en geç uyandır..ve yor o ufaklığı :) akşam 5-6 gb başlıyorsa uyku rutini belirle..bnmki 7 de başlar saç yolmaya :) hemen karanlık ortam pijama giyimi alt değişimi ve emme..
SemaOnur Saç kurutma makinesiyle uyutmayi deneyebilirsiniz bunun icin baby sleep diye bi program var onu indirin isterseniz
Alpgdd SedaOktenzbier sabah 7 30 a kadar uyusa daha ne isterim 😀 pusetin üstünü örtüyorum eşim yoruyor hopluyoz zıplıyoruz yine uyumuyor