Ahlasim_Duham Merhabalar sezeryan olalı 5ay oldu ilk zamanlar ilk bir hafta kanamam oldu… Ve kesildi dahada adet.olmadim sizce normal mi cevremdekilerin bir kısmı emziriyosun geç olur adetin diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum
dontsleppyunhappy Ahlasim_Duham sanırım doğru, benim arkadaşım emzirdigi zaman bir sene de oldu. Ben emzirenedim ikinci ayda başladı kanamalar.
Med Ahlasim_Duham ilk 1 yıl düzensizlik olabiliyor, emziriyorum 40 ımdan sonra adet oldum onla alakalı değil sanırım.
papatyaannee Ahlasim_Duham bence emzirmeyle alakalı mı bilmiyorum ama ben emziriyorum 2. Ayda oldum sezeryandı doğumumda ama doktorum 18 aya kadar normal dedi bence normal
Fatos_tekeeva Ahlasim_Duham valla bende diyordm ama korkmaya başladım olmam gerekti ama olmadim henüz korkuyorummm 😳
Eslmerva Ahlasim_Duham benimde 5 ay oldu doğum yapalı adet göremedim yani leke şeklinde geliyordu normal diye düşündüm geçen dr gittim polikistik over dedi çok sayıda kistim var ilaca başladık o sebeple bi gidin derim keşke daha önce gitseydim
Stardust1 Ahlasim_Duham emzirmeyle alakalı olduğunu sanmıyorum ben emziriyorum 2 ay sonra regl oldum arkadaşım emzirmedi yaklaşık 1 sene regl olmadı. Tamamen kişinin hormonları ve metabolizmasıyla alakalı bir durum bence.
aysenura Ahlasim_Duham canım ben de emziriyordum ama 40 ım çıktıktan sonra düzenli olmuştum kişiden kişiye değişiyor ilk bir sene normal sanırım düzensizlik sen tedbiri elden birakma