Cesurkusunannesi Merhabalar elimde fazla donmuş anne sütü mevcut tarihleri geçmeden hepsini vermek istiyorum sağdığım gibi dondurucuya koymuştum. İhtiyacı olanlara vermek istiyorum. İstanbul Maltepede oturuyorum
kaderklc17 Cesurkusunannesi merhaba ben alayım eğer mümkünse.. bebeğiniz kaç aylık cinsiyeti nedir Cesurkusunannesi
ArdenGiz Cesurkusunannesi merhaba sütleri verdiniz mi acaba ? Ben de kartaldayım 3 aylık oğlum. Almak isterim eğer duruyorsa
Cesurkusunannesi talula merhaba ben aktardan süt yapan bir çay almıştım doğumdan sonra eve geldiğimde direk ondan içmiştim 2-3 gün sonrasında da bol bol su içtim yulaf yedim yeşillik yedim sağlıklı beslenmeye çalıştım başka da bir şey yapmadım
Anneolmak__ talula kuru dut kaynatın suyunu için normal su içer gibi gelip gidip için. Çok süt arttiriyor.
Boncuk21 Cesurkusunannesi maşallah 🧿 darısı bize yulafı nasıl tüketiyorsunuz ? Birde yeşillik hangileri ?
Cesurkusunannesi Boncuk21 yulafı sütle veya yoğurtla beraber yanında çiğ badem fındık ve cevizli tüketiyorum yeşillikte dereotu göbek marul ne bulursam ama çoğunluk dereotu ve göbek
Cesurkusunannesi 10tane vardır ama yeni de sağım yapıp verebilirim olanlara ek olarak irmikmik instagramdan yazarsanız konusalım