minikcivcivinannesi Annelerinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz 🥰 Benim eşim söylemişti benim anneme , yolda üçümüz yürüyorduk birden durup anneanne oluyorsun dedi kadına inme iniyordu 😂
Balkizlarim minikcivcivinannesi Kimseye birşey demedim zaten zamanla anlaşılıyor soruyorlardı 🤣 Esimede telefon ile dümdük dedim 🙈😂
seheriko minikcivcivinannesi telefonda söyledim annem şok 😂 Ama ikinciyi söylemeye totom yememişti önce kardeşime söyledim o söyledi anneme kadın baygınlık geçirecekti nerdeyse 😂
susunbebekuyuyo minikcivcivinannesi görüntülü aramıştım ben hemen söyledim 🤣 tez canlıyım asla bekleyemiyorum ablam hamile şimdi 2 gün önce annemle konuşurken yeğenime söylettirdik anane ben abi oluyorum dedi annemde evde kedi var evet oğlum sen bellanın benim kızların adını söyledi sen onların abisisin dedi hayır anane benim kardeşim erkekkiz dedi öyle anladı annem şok oldu 🤣🤣
Ecemik minikcivcivinannesi Bende hamile olduğumu öğrenince annemi arayıp anne pozitif çıktı demiştim annemde covid sanmış sonra çok sevinmişti ama kısa çaplı kalp krizi 😅
Nilmeva minikcivcivinannesi annemin doğum gününde öğrendim hamile olduğumu kırmızı küçük ayakkabı aldık eşimle hediye olarak onu verdik☺️