Ayla14 19 Ekim’de doğum yaptım. Yaklaşık 30 torba sütüm var. Ankara içi bir kız bebeğin süt annesi olmak istiyorum. 😊 Sigara alkol kullanmıyorum.
Synmannesi Ayla14 ayy Allah razı olsun canım benim sütüm yoktu böyle süt veren de yoktu :(( ne güzel bak ins ihtiyaç sahibine gider canım Allah razı olsun sizden sütünüz bol olsun 💐🌸🧿💖
Ekinkose Ayla14 bir sey sormak istiyorum banada vermek isteyen birisi var ama süt kardes olurlarmi acaba yoksa illa emmesimi gerekiyor?
Ayla14 Synmannesi çok teşekkür ederim 😊 inşallah ihtiyacı olan bir bebişe gitmesini çok istiyorum 🤲🏻👶🏻
Fatih01 Çok acil selamlar bizim ihtiyacımız vardır göndermek isterseniz kargo veya otobüs heber yazarmısınız İst memnun olurum telefon e-posta
Ayla14 Ekinkose evet süt kardeş olurlar, ayrıca diğer kardeşleriyle de kardeş sayılırlar. Çocukları bu bilinçle büyütmek lazım
Demirbebekannesi Ayla14 merhaba benim ihtiyacım var covid oldum 2 gündür sütüm kesildi.. bu süreçte en iyi anne sütü olduğunu öğrendim.. ve oğlum ağır atlatıyor eğer hala veriyosanız bana yardımcı olur musunuz ?
Ayla14 Demirbebekannesi merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. Tabi ki yardımcı olmayı çok isterim. 0505 954 76 96 numaram ulaşabilirsiniz.