Aynurdefne Arkadaşlar merhaba kızım 6,5 aylık emerken terlemesini normal karşılıyprdum ancak son zamanlarda kafasını koyduğu yer su içinde kalıyor. Resmen kaldırdığımda çarşafı ıslak oluyor başına gelen var mı bu bir sorun mu?
Angelll35 Aynurdefne benim kızımda doğduğundan beri çok terliyor emerken kafası su içinde kalıyor sabah uyandığında terli uyandırıyor evin sıcaklığını 20 derecenin üstüne çıkarmıyoruz ince pijama giydirip penye battaniye örtüyorum bu kış günü bebekken reflüsü vardı doktor ondan demişti bu ay gittiğimde tekrar soracağım benim eşim aynı böyle çok terliyor ben genetik olduğunu düşünüyorum inşallah değildir kız çocuğu bu kadar terlemesi hoş olmaz ilerde 😔
Annefasulyesi Aynurdefne benim kızımında baş bölgesi çok terliyor. Doktor eğer kışında aynı şekilde devam ederse genetiktir demişti. Eşimin kafası çok terler bizimki genetik sanırım.
Aynurdefne Angelll35 23-24 bizde acaba evmi çok sıcak geliyor kalın giyinmiyor bizim gibi giyiniyor genel olarak
Aynurdefne kgnms efordan siye düşünüyorum hep emerken çok terliyor bşrde emekleme aşamasında sürünüyor baya o sırada da terliyor ama gece yattığı yerde niye terliyor anlamadım:(
Angelll35 Aynurdefne doktorumuz bize evin sıcaklığı 20 dereceyi geçmesin dedi bebekler için çok sıcaklık iyi değilmiş 20-21 arası yapıyoruz biz genelde