Elisaey61 kızlar 4 aylık 22 günlük bi kızım var kafası aşırı sıcak..ben yanagımı fılan degdirdigimde çok ateşli oldugunu hissediyorum ama vucut ısısını ölçtüm 37.6 çıktı sizde de böyle bi durumda olan var mı yaşadınız mı
baloglusss Elisaey61 benim oğlum da öyle aşırı değil ama sıcak kafası özellikle ağladığında kendini sıkıyor ondan bence
Fenty Elisaey61 Diş falan mı çıkacak baktınız mı? Genelde diş dönemi kafa sıcaklığı artar bir de kafa sıcaklığı ilk zamanlar normal oluyor takip edin artarsa 38 üzeri calpol verirsiniz.
Elisaey61 Fenty valla elleri hep ağzında o nasıl anlıcam bakıyorum ama damaklarına anlamıyorum daha küçük değil mi diş çıkarmada
Babyalina Elisaey61 ateşi var canım düzenli takip et diş olabilir ama olmayabilirde bizde 4 aylıkken ateş sonrası yoğun bi hastalık geçirdik allah korusun hastaysada ilerlemesin durumunda kötüleşme görürsen doktora götür
Fenty Elisaey61 Biraz erken ama belli de olmaz belirtiler falan da olabilir yine tamamen diş değil ama ihtimal olarak diyorum, siz yine takip edin bu gece.