Angelll35 Kızlar bebeğimin vücudunda dünden beri kızarıklık başladı sivilce gibi ne olduğunu anlayamadım başına gelen var mı?
Balkupum2505 Angelll35 aynisi oglumun popo ve bacak kisminda cikmisti ama toplasam 10 tane yoktu saglik ocagina gosterdim alerji yaomis olabilir dedi bakmisim.kayboluyodu bakmisim daha belirgin oluyodu
Brutal-Betty Angelll35 el ayak ağız hastalığı olabilir Yediği bir şey alerji yapmış olabilir Böcek isirmis olabilir
Angelll35 Balkupum2505 evet bizimde az var ve bazen kayboluyor bazen yeniden çıkıyor sizin geçtimi peki ne yaptınız?
Angelll35 BenMathilda bu aralar yeni bişey yemedi aslında hep yediği şeyleri yiyor neden oldu anlamadım annem duştan sonra krem sürerken biraz fazla dökülmüş hepsini sürmüş bişey olmaz diye ondan olmuş olabilir mi acaba
BenMathilda Angelll35 evet olabilir mümkündür. Bebim bebisler de alerjik, gecen az bise bebe yagi sürdüm ama nasıl kabardı kızardı sanki ne ettik valla
Angelll35 Balkupum2505 bende hafta sonu diye götürmedim hastaneye yarın da geçmemiş olursa doktorumuza resim atıp soracağım inşallah önemli bişey değildir
Angelll35 BenMathilda bende şu anda sadece kremden şüpheleniyorum çok sürmüş çünkü nemlendirici bişey olmaz diye inşallah geçer bir kaç güne
Balkupum2505 Angelll35 benimkininde olmadi cok sukur birde her zamanki yedigi seyleri yer yani 3 gün kuraliyla verdiklerimi