Alygkc Bebeğinde çölyak rahatsızlığı olan anneler belirtiler nelerdi ? Benim kızımın karnı hafif şiş gibi ve bazen koyu sert kabız gibi kaka yapıyor inek sütü alerjimiz var
Yusuf20 Alygkc çölyak testi veriliyor hastanede çölyak mı değil mi öğrenebilirsiniz.un yemiyor çölyak hastaları onu biliyorum.gluten içeren besinler bağırsaklarında emilim olmuyormuş.kabızlık iştahsızlık gibi belirtiler oluyormuş.
Cucumenveannesi Alygkc inek sütü alerjisi olduğunu nasi anladınız bnde oğluma 2 gündür yoğurt deniyordum vücudu yine kızardı
Bebegimicin1 Cucumenveannesi vucudu tepki veriyorsa alerjisi vardır yoğurt peynir süt vermeyin siz emziriyosanız aizde tüketmeyin sütünüzden geçer
Alygkc Cucumenveannesi aşırı gazlıydı mukuslu kaka yapıyordu ve yanaklarında kaşlarında egzama gibi bişeyler çıkmıştı diyetle geçti öyle anlaşılıyor
Cucumenveannesi Bebegimicin1 doktor Bi ver bakalım süt ürünlerinde tepki verecekmi demişti ama yayla çorbası içtiğimde bisey yoktu yogurtyedirince arttı
Bebegimicin1 Cucumenveannesi ben hazır peynir verdim köy peyniri vsrsa daha iyi tabi ben uçyapmayı bilmiyorum kayınvalidem verirse yediririm vermezse hazır alırım
Cucumenveannesi Bebegimicin1 tuzu çıksın diye suda beklettinizmi görümcem de hazır veriyor suda vekletuyormus tuzu gitsin diye bnde mi öyle yapsam
Mom44454 Alygkc he anladıö canım çölyak hemen kandan anlaşılıyor gelişim geriliği olmadan carsa tespit edilir