Deletedmom_11 Bebeğim 19 günlük. Gece gündüz durmadan ağlıyo. Akşamüstü 3 saat uyuyo onun dışında uyku falan yok. Hep ağlıyo artık nefesi kesiliyo ağlamaktan. Gaz için zeytnyağıyla masaj yapıyorm sıcak havlu koyyorm her yolu deniyorum açta değil emiyo. Nesi varki .zaten psikolojim hiç iyi değil doğumdan dolayı . Zarar vermekten korkuyorm 😔
lanadelmiyav Deletedmom_11 bebeğinizin gaz sancıları başlamış. Çok normal o aralıkta bebekler için Gaz masajları, ılık bir duş, kolik bebek müzikleri, kucağa alıp sırtına pıt pıt vurma fayda edecektir
Alygkc Deletedmom_11 ama rahatlatıcı yöntem olarak şunu söyleyebilirim kimyonu kaynatıp süzüp günde bir iki çay kaşığı veriyordum ben o şekilde biraz rahatlatıyordu ve nurse harveys şurup var düzenli kullanımda faydasını görmüştüm üç aydan sonra geçer saydıklarım sadece rahatlatıcı şeyler
Melisa59 Deletedmom_11 gaz canım gaz damlası kullanman lazım gazdan dolayı şuan kolik.bebegim emiyor aç değildir diyede düşünme bende emzirdim hep bez sayısı iyidi aylık 1.5 kilo alıyordu ama sütüm besleyici değilmiş bunu anladım çünkü 3 ay boyunca uyanık kaldığı her saniye ağlıyordu tükenmiştik artık en son gittim mamaaldim yaptım 3 kaşık emzirdikten sonra verdim içti o sanıyeden itibaran hiç ağlamadi
Bebegimm1 Deletedmom_11 derdi olmasa aglar mi sıkıntisini aglayarak anlatiyor doyduguna eminmisiniz kilo alimi iyimiydi gittiginizde.kimyon için sutunuzden bebeginize geçer doktorunuzdan gaz ilaci isteyin kullandiginiz vitamin ilaci varsa belki oda gaz yapabilir yaninizda biri yok mu destek olucak
Happyybabyyy Deletedmom_11 kilo alımı nasıl benim bebeğim de öyleydi ama doymuyormus bende emiyo diye güvendim ama mama takviyesi ne başladık o bebek gitti başka bir bebek geldi
Asenana Deletedmom_11 doktor kontrolüne gidin bence emin olmak için, büyük ihtimal gazdır sıkıntısı. Damla kullanmaya başlayabilirsiniz