Araseymen sadece pcr testi yeterlimi yoksa aşı olmak şart mi? tek doz aşı yeterlimi ? henüz hic aşı olmadim.
Ayseege6156 Araseymen öncelikle neden aşı olmadığınızı merak ettim ✋🏻 Sanırım aşı gerekli toplu alanların çoğunda zaten zorunlu hale geldi aa pardon kuzenim trabzona gitti geçen ay aşısı yoktu ama gitti gereklide olmayabilir ama şimdi nasıl bilemem
BuzluKahve Araseymen maksimum 48 saat öncesinin pcr testi ile binenilirsiniz. Her hastane ücretli yapıyor. Bir doz aşı kabul edilmiyor
Hll20 Araseymen tek doz yeterli degil. İkincinin üzerinden de 15 gün gecmesi gerekiyor ben o sekilde binmistim. Ya da pcr testi vermeniz gerek. Yinede firmayi arayp sorun iciniz rahat etsin
Araseymen Ayseege6156 bünyem cok zayıf aşıdan sonra bazi yan etkiler yaşarım diye korkuyorum bazi rahatsızlıklarimda var.illede aşı gerekliyse suan bir zorunluluk seyahati yapmayacam tamamen keyif gerekirse gitmem.
Avsininannesi15 Araseymen yurt içi aşi olunca pcr istemiyorlar. yurt dışı aşı olsanda fark etmiyor pcr gerekli
Deletedmom8453 Araseymen 2 tane biontech ya da 2 sinovac 1 biontech olma şartı. Aşı yoksa 48 saat içinde pcr testi ücretli o da
Araseymen Deletedmom8453 pcr testi yeterliyse sıkıntı yok ya.zaten cok şükür bir covid gecmisimde yok hes kodunda o da görülür zaten.
Khrmnn Araseymen yurt içi uçuşu yapıyorum devamlı iki doz aşı üzerinden en az 15 gün geçmesi lazım PCR testi istemiyor . Eğer asi yoksa 48 saat öncesine ait test istiyorlar .
Minikask35 Araseymen 48 saat önceden PCR testi vermen gerekir aşı zorunluluğu yok. Devlet Hastanesi’nde ucretsiz yaptirmistim
zynpylmaazz Devlet hastaneleri seyahat için pcr testi yaptırmaya geldim dediğinde ücretsiz yapıyorlar sadece 48 saat önce yaptırmanız yeterli e-devlete düşüyor sonuç zaten
nisaballinannesi Araseymen pcr testi yeterli ilk 48 içinde olan bn geçen ay bindim uçak günümden 1 gün önce sabah test vermiştim
zynpylmaazz BuzluKahve valla ben 1 hafta önce uçakla izmire gidip geldim hem ankarada hem izmirde seyahat için diye belirterek ücretsiz yaptırdım devlet hastanelerinde