Aliasaf44 Selam annelerrr bebek deterjanı olarak baby me sıvı deterjan kullanıyorum ama leke çıkarmıyor mesela zıbınlarına hafif kakası bulaşsa onu bile temizleniyor bana önerebileceğiniz deterjan var mı içeriği temiz olmalı bebeğim de alerji var
Emineg35 Aliasaf44 öyle birşey olunca hemen yıkıyorum leke çıkarıcı sıkıp makineye atıyorum. Dalan granülmatik kullanıyorum. Ama bebekler için olduğu İçin ürünlerde ağır kimyasal olmadığından çok faydası olmuyor çoğu lekeye. Hele bi de beklediyse hiç. Minoris baby var biraz pahalı ama kaliteliymiş.
eceunverkanra Aliasaf44 İcerigi temiz olan hicbir deterjan maalesef leke cikarma konusunda iyi degil🥺
ZMK Aliasaf44 Doğal içerikli deterjanlar kaka lekesi yemek lekesi çıkarmaz kaka lekesi olduğunda beyaz sabunla çitileyip sabunlu şekilde bekletip öyle yıkaman gerek leke olduğunda direk beyaz sabunla çitilerim bekletirim green clean kullanıyorum çok memnunum biraz pahalı ama kokusu yumuşaklığı temizlemesi güzel
ML_11 Aliasaf44 ben unıbaby sıvı deterjan kullanıyorum çok güzel kokuyor ama oda leke çıkarmıyor ayrıca leke çıkarıcı aldım trendyoldan green clean diye
irva Aliasaf44 Evet çok memnunum.Deterjanda leke çıkarıcı ve yumuşatıcı da hepsi aynı markanın kullanıyorum.Doğal ürün.
curly_mom Aliasaf44 ben duru ya da dalan granül deterjan kullanıyordum ama onlar da lek3 çıkartmıyor 🤷🏻♀️ lekeleri önden çitilemek zorunda kalıyorum.. Şimdilerde Boron a geçtim ama yine aynı leke konusunda çok başarılı değil 🙄
Sena_i Aliasaf44 normal deterjanla yıkayıp lekesini çıkarıyoduk lekesi çıktıktan sonra bebek deterjanıyla yıkayıp bide ikinci bi durulama yapıyodum. Pırıl pırıl olurdu.