Ask_kokulu_yavrum Prenseslinam çok ama çok silik yakınlaştırıp baktım, yok gibi duruyor şüphen varsa direkt kan testi yap cnm
Prenseslinam haleasel malesef bugun doktoro gittim ultrasonda bakti tarlusal verdi ve kan tahlili yapti ama sonuc daha cikmadı
Prenseslinam Ask_kokulu_yavrum malesef bugun doktoro gittim ultrasonda bakti tarlusal verdi ve kan tahlili yapti ama sonuc daha cikmadı
Prenseslinam Deletedmom8453 malesef bugun doktoro gittim ultrasonda bakti tarlusal verdi ve kan tahlili yapti ama sonuc daha cikmadı
Prenseslinam Deletedmom_61 malesef bugun doktoro gittim ultrasonda bakti tarlusal verdi ve kan tahlili yapti ama sonuc daha cikmadı
Prenseslinam Nursena0606 malesef bugun doktoro gittim ultrasonda bakti tarlusal verdi ve kan tahlili yapti ama sonuc daha cikmadı
Prenseslinam Wolverine malesef bugun doktoro gittim ultrasonda bakti tarlusal verdi ve kan tahlili yapti ama sonuc daha cikmadı
Prenseslinam Zynp26- malesef bugun doktoro gittim ultrasonda bakti tarlusal verdi ve kan tahlili yapti ama sonuc daha cikmadı
Prenseslinam EfemAdam malesef bugun doktoro gittim ultrasonda bakti tarlusal verdi ve kan tahlili yapti ama sonuc daha cikmadı
minnosum25 Prenseslinam net bişey gözükmüyor çizgi bile net değil bence değilsin canm emin olmak için biraz daha geçince iki test aynı anda yap testler bozuk filanda çıkabiliyor soncta
Prenseslinam minnosum25malesef bugun doktoro gittim ultrasonda bakti tarlusal verdi ve kan tahlili yapti ama sonuc daha cikmadı
tugceongel Prenseslinam hayırlısıyla pozitif sanırım benimde ilk böyle çıkmıştı kan testi verin bence en doğrusu
Prenseslinam Feyyyzza malesef bugun doktoro gittim ultrasonda bakti tarlusal verdi ve kan tahlili yapti ama sonuc daha cikmadı
Prenseslinam Hep_mi_uykusuz tesekkur ederim valla hic sırasıda degildi ama rabbimin vardır bil bildigi
Gmznr2909 Prenseslinam eğer nasipte varsa var gibi duruyor ama en fazla 2 haftalık kan testi yaptırın derim
Prenseslinam Gmznr2909 malesef bugun doktoro gittim ultrasonda bakti tarlusal verdi ve kan tahlili yapti ama sonuc daha cikmadı