Selinlina- Kızım 8 aylık ve asla kendi başına uyumuyor çok gazlı bebekti hep sallandı öyle alıştı hamakta ve çarşafta deli olucam nasıl bıraktırıcam yardıma ihtiyacım var benimle birlikte uyuyor bi de .. desteksiz uykuya alıştırmam lazım kollarım kopuyor 😢
fairytaleofthestars Selinlina- gece uykusu için en etkilisi banyo,masaj ardından hemen beslenme ve uyku.. gündüze ben de çözüm bulamadım
Ftm_knz Selinlina- 8 aylık bebekler de uyku gerilemesi vardır onu takip edin atak durumu da söz konusu. Onlar geçmeden başlamanız i tavsiye etmiyorum bende bu ayda denedim olmadı çünkü. Biraz zaman geçsin yavas yavaş sallamaları azaltın örneğin dalmaya başlarken durun ağlarsa sallayın susunca devam etmeyin. Size Turkhan acar i öneriyorum instagram da işinizi görür umarım onun postlarina bakın.
Selinlina- fairytaleofthestars herşeyi denedim ama sallanmadan kesinlikle uyumuyor mamayı emiyor yatakta duştan sonra da bitti mi kendini uyandırıyor .. sallanarak çarşafla uyuduğu zaman uyuyor.. ve gece de sürekli mızlıyor mama istiyor 4-5 kere normal mi bu sizde de aynı mı .. bizimki si acaba alışkanlığa mı çevirdi anlamadım
senamiray fairytaleofthestars valla banyo. Masaj beslenme hepsini yaptım olmayınca olmuyor Gine gece 12 de uyudu🥲
Selinlina- Mom4565 evet öyle de uyumuyor bugün denedim gene yatakta kendi kendine uyusun hemen ağlamaya başlıyor
Mom4565 Selinlina- Agliycak tabi. Alışana kadar fakat siz sallamak yerine bebeğinizi sakinlestircek siniz . Ama Sallamiycak siniz. Malesef bu alışkanlıklardan vazgeçmek ağlamadan olmuyor.
Selinlina- Mom4565 evet doğru söylüyorsunuz panik oluyorum bende kendimi sakinleştirmem lazım ilk önce .. sinirlerim artık bozuldu yorgunluktan
Selinlina- senamiray aynen öyle canım bende aynı durumdayım gece de sürekli mızlama cabası napıcaz hiç bilmiyorum
Mom4565 Selinlina- sakin ol canim. Panik olcak bı durum yok. Bı günde bırakıp kendi de uyumaz biraz zaman ver bebeğine. Senin stresinden de etkilenir bebeğin. Agliycak normal bu sen kucağına al sakinletir tekrar yatır gerekiyorsa tekrar al kucağına böyle böyle aliscak.