BuketCumaAli Kızlar 6 aylık bebeğimde reflü var gram azalma yok motilyum şurup vs kullandık ama fayda etmedi kusmugaaa bir çözümü olan varmı ek gıdaya da geçtik çocuk yedıgını çıkarıyor kılo alımı çok az
Kaan25_ BuketCumaAli bebeğim için bana toz bi ikaç vermişlerdi evde değilim ama onu bi kullanın derim eve gidimce yazayım nizim azaldı hem toz hem şurup şimdi normal 3 ay 10 günlüğüz
Merveensarelisa BuketCumaAli bebegim iki aylık çok Reflü oldugunu öğrendik kilo alımı iyi olduğu için bize ilaç yazmadi doktor altı ay sonra geçer dedi kilo alımında sıkıntı olursa ilaç yazarız dedi
Bebegim78 BuketCumaAli Benimde bebeğim 6.5 aylık bizde aynı durumdayiz reflumuz var ne yese çıkarıyor ama Bebelac kıvam arttırıcı var biz dediğiniz ilaçların hepsini kullandık hiçbiri etki etmedi ilacı da çıkarıyordu en son bir Dr gittik sıvı alırsa çok kusar dedi şuan devam sütüne bile kıvam arttırıcı katıyorum katı oldugu için %80 azaldı diyebilirm ama geçmedi 🤔😢
Mavis34 Merveensarelisa banada aynısını dedi 2 aylık benimkide. Ama çocuğum.surekli kusuyor ve kustuğu için saat başı acıkıp meme için ağlıyor huzursuz oluyor ayrıca çokça gazi oluyor
Merveensarelisa Mavis34 Ah ah sorma saat başını birak dakika başı emmek istiyor ya bide gündüz hiç uyumuyor benmki sadece memede beş dakika on dakika uyuyor o kdar
Mavis34 Merveensarelisa benimkide öyle gündüz 1 kez yarim saat en fazla uykusu car onun dışında emerken 5 10 dk uyur kimildadigim anda uyanir. Benim uykusuzluga dayanamadigim zamanlarda bile o cingöz cingöz bakıyor. Nasıl dayanıyor aklım almıyor 😃