Sucukluyumurta11 Kızlar yıllar sonra çocukluk arkadaşım bebeğiyle beraber kahvaltıya gelecek. Sadece ikimiz ve bebeklerimiz olucak. Güzel bir kahvaltı hazırlamak istiyorum neler yapabilirim?
Mutluluk Sucukluyumurta11 sigara böreği Yumurta salatası Yapabilirseniz poğaça ya da Reçel peynir ve zeytin çeşitleri yeterli bence :)
Honki_Ponki Sucukluyumurta11 kuymak ,pişi ,karamelize edilmiş soganlı haslanmış yumurta bol yeşillik patates gibi atıstırmalıklarda güzel olur ve birde kuru kayısı ve koru yemiş lerden olusan bir tabak 👌😊
AtaVeAnnesii Sucukluyumurta11 patates kızartması menemen sigara böreği salçalı sosis sıcak olarak yeter zeytin peynir reçel domates salatalık bitti gitti💁
SeverusSnape Sucukluyumurta11 bugün fırın açmak istemediğim için milföyleri tavada pişirdim. Katmer gibi oldu. İlk kez denedim ama denenebilirmiş gerçekten, çok hoştu. Afiyetle yedik.😋
Mimoza_cicegi Sucukluyumurta11 Yarın aynı şekilde kahvaltıya misafirim var beş dakika poğaçası yaptım yumrtali ekmek pankek meyveli sosis falan kızartıcam kahvaltik yanında ideal bnce bunlr 💐