Brutal-Betty Kızlar oğlum 4.ay 10 günlük 4, aylık olana kadar uyku düzenimiz beslenme düzeni herşey vardı… Şu 1 haftadır uyumuyor uykusu var gözler sönük ama Yok uyumak istemiyor durduk yere ağlıyor ne yapacam ya ben🙈
Brutal-Betty Bu saat oldu halen daha uyumadı ya normalde 11 olunca uyurdu sallamak ne bilmezdi şimdi sallanmak istiyor 🥺
balpetegimeto Aynı şeyleri 3 aydan sonra yaşadık biz bilmiyorum atakla ilgisi var mı 4. Ayda tekrar yaşamak istemiyorum ya 🤦🏼♀️
Brutal-Betty balpetegimeto asıl atak 4.ayda diyorlardı da inanmıyordum 🙈 bütün düzen gitti uyumuyor durduk yere ağlıyor ay sanki Yeni doğum yapmış gibiyim uykusuzluk huysuzluk
Brutal-Betty Alpbeybi korkuyorum 🥺 Allah’ım ben ilk oğlumda böyle atak falan görmedim bilmiyordum ya 9, yıl önce
balpetegimeto Brutal-Betty şu an bende inanmak istemiyorum umarım biz atlatmışızdır bi daha gelmesin 😄
Kbr11 Yok anacım bitmez artık yok atağıymış sendromuymuş biz analar ne zaman girecez acaba sendromlara yeni modeller böyle artık eskiden atak mı varmış 😂😂
Cansu-G Brutal-Betty hiç susmuyor sürekli ağlıyor ilk aylarımızda çok mükemmel değildi ama sürekli kulağımın dibinde veee veee vee valla kendimi atasım geliyor bazen. Bir de kabızlık sorunu var doktor alerjiden şüphelendi süt ve süt ürünleri yumurtayı yasakladı bana her türlü bitiğimm