Secilly Nasıl uzayacak bu gündüz uykuları eyy anneler😌 kurulu saat gibi 40.dakikada uyanıyır bazen aglamaklı bazen normal. Aglamaklı olunca baslıyorum kucakta yeniden uyutmaya. Bebeğim 5,5 aylık.
Bsebse Secilly 30dk olur olmaz benim ki de açıyor gözleri 5 ay 5 günlüğüz bize De. Nasil uyutuyorsyunuz
Yusra34 Secilly uyutma sekliniz nasılsa 40.dakıkada tekrrar uykuya cevirmelisiniz 45 dk ya kadar uzayabilir bu uğras. Ondan sonra uyumayacak demektir. Bir kaç gün içinde uykuları uzayacaktır. Uyku eğitimi alırken ilk burdan başlamıştık. O zaman 8 aylıktı suan 1 yasında 2saat +1 saat seklinde iki uyku uyuyor
Tomrisinannesi Secilly nasıl uyuttuysanız aynı yöntemle tekrar uyutup gündüz uykusunu en az bir buçuk saate çıkarmaya çalışın. Zamanla ara uyanmalar kalkıyor devam ediyor uykuya. 🌸
Caglaa Secilly bnm kizimda 6 aylk olacak yarın. Sabah 7de uyanip 8-9 gbi uyuyor sonra yarim saat 45 dk uyuyor yani maximum 10a kadar uyuyor. Sonra 11de corbasini içip yatıyor sonra bi 1 saat uyuyor uyanıyor sonra ben emzigini verip hic konuşmadan çıkıyorum tekrar devam ediyo uykusuna 2ye kdar uyuyor. O öğlen uykusunu iyi almasi lazim ki diger uykularida kaliteli olsun. Öyle yani eğer ben emzigini vermesem uyanır daha uyumaz. Belki sizde böyle yapabilirsiniz.
MayneymisAltintop Benimki kırk dakika uyusa göbek atacağım🤪 beş aylık bebek günde bir dk uyumaz mı, nasıl dayanır arkadaş😒 bir bilen varsa banada yardım etsin
Mercem MayneymisAltintop keşke 30 dk uyusa razıyım öğlene kadar annem bakıyor öğleden akşama kadar mahvoluyorum hiç uyumuyo napıcaz bilmiyorum hoppala aldım yorulur dedim ama yok onu izlerken ben yoruluyorum
Minnakcan Bizde 5 buçuk aylık olduk oğlun uykuya benden daha dayanıklı 😁 şimdi uyuttum bakalım kaç dk uyuycak 40 dakka uyusa brn herlde sevinçten ağlarım🙄çoğu kez onu uyuturken ben uyuyup kalıyorum sonra onun sesine uyanıyorum 😂
Hsnemrmom Yusra34 45 dakika tekrar uyusun diye uğraşıp uyursa uyuyacak uyumazsa 45 dakikada uyutmaya calismayacagiz doğru mu anladım
Secilly Yusra34 oyle yapıyorum aylardır ama kucagımda sallanıp uyudugu icin yine aynısını istiyor dalamıyor kendi kendine ve bir dk bile uzamadı bu sure
Oyku123ss11 3 bucuk aylik gunduz uykmuz yarim saat oluyo 3 4 sefer uyuyo en fazla 1 saat suruyo uykusu
Secilly Tomrisinannesi allahım insallah🙏🏻 Ama nerden baksanız uc aydır bu sekilde uyuyor en cok 40 dk
Caglaa Caglaa bazende uyaniyor hic yanina gitmiyorum bağırıyor biraz mizmizlaniyo ama ağlamıyor sonra bakiyorum yeniden uyumuş.
Secilly Caglaa emzik almıyor malesef kendiliğinden bıraktı😒 benimki aglar yırtar kendini beşikten alayım diye
Songultortcu Secilly benim kızım en fazla 10 dakika uyuyor canım keşke o kadar uyusa azıcık olsun işimi yapardım bugün 6 aylık olduk bir aydır böyleyiz
Handecelik Bizim de.günden güne değişiyor bu aralar 7 aylık oldu Düne kadar sabah 1 saat öğlen 1.5 saat akşamüstü 40 dk uyuyordu Bugün sabahtan beri 2 kere 30 dk uyudu Şu an 1 saattir uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor neden anlamadım
Badeask Secilly canım 40 dk döngüsüne bir uyku danışmanı şöyle demişti: 40 dk dolmadan 35. Dk misal gidip çocuğu hafif uyandırıp ayağını falan sıkıp mesela.. sonra tekrar dalınca çocuk uzun uyurmuş böyle yaparak 40 döngüsü kırılırmış
Secilly Badeask e uyanırsa geri kendisi dalamıyor ki bizimki gözünü bi actı mı hemen kafayı kaldırıyor ayılıyor 😬
Yusra34 Secilly işte bunu sabırla 45 dk denemelisiniz. Gözleri kapalı olmayabilir direnebilir ama siz ısrarcı olmalısınız