Ayseguler1479 Merhaba eşim bu sabah test verdi pozitif çıktı Bebeğim 21 günlük şuan ateş vs yok baş bölgesinde terleme oluyor sadece bende ise halsizlik boğaz ağrısı biraz öksürük var bebeğimle test vermelimiyiz hastaneye gitmemize gerek varmı şuan için
Elifyavux Ayseguler1479 şuan eşim pozitif yanımıza gelmiyor odaya kapandı. Bende emziriyorum. Bir semptomum yok bebeğim 3aylık çok kötü olmadıkça hastaneye gitmeyin sadece parol kullnabilirsiniz o süte geçmiyor. Bol c vit almalısınız. Hamilelikte kullandığınız c vit devam ettirebilirsiniz. Bol bol emzirin maskeli şekilde. Sütten covit geçmez damlacıkla geçer. Ama sütünüz bebeğinizi korur inşallah. Çiğ sarımsak yutabilirsiniz küçük günde bir tane doğal antibiyotiktir.
Taylankuzu İlaç kullanamazsınız emzirdiğiniz için. Size de bulaşmıştır kesin çünkü bu virüs hemen bulaşıyor. Test verseniz de vermeseniz de mutlaka hijyene dikkat edin çift maske takarak emzirmiştim ben de 1günlükken covid olduğumu öğrendiğimde
Ayseguler1479 Taylankuzu peki siz neler yaptınız neler tükettiniz şuan doktora gitmeye gerek varmıdır yoksa bebeğimde bende pozitif gibimi hareket etmeliyim
Taylankuzu Ayseguler1479 ben çift maskeyle emzirdim. Ben pozitif bebeğim değilmiş gibi davrandım bol C vitamini. Zencefil bal limon içtim pekmez yoğurt tahin Bu şekilde geçirdik