_-annee Kaan01 baby goat kullanmayı çok isterdim ama anti reflü mama kullanmamız gerektiği için kullanamıyorum içeriğine en iyi mama baby goat
Kaan01 _-annee oglum alerjik bebek.keci sutuyle diywt actik bi sikinti olmadi.mama da alerjik mama sevmiyor. Bunu denesem.mi diye. Baby goat mi iyi golden goat mi acaba
Ttugbaa Kaan01 keçi sütü anne sütüne daha yakın olduğu için ve çok güzel kilo aldırıyo tadıda güzel ☺️
morpatii Golden goat kullandık 400 gr 110 TL ye almıştık aşırı pahalı bence bebeğim ilk sevdi içti sonra içmedi o yüzden bıraktık
Kaan01 morpatii yaaa…. Bnn oglumda alerjik mamayi sevmiyor belki bunu sever de icer kilo alir diye siz tadina baktiniz mi kotu mu
morpatii Kaan01 bizimde aynı alerjik mamayı içmediği için denedim tadına bakmadım ama kokusu filan iyiydi ilk zamanlar biberonu bitiriyordu sonra hep bıraktı yarısını o yüzden devam etmedik
Kaan01 morpatii anladim.peki sizinde mi inek sutunde sikinti olup keci sutunde olmadi biraz anlatir midiniz
morpatii Kaan01 keçi sütlü mamada bir sıkıntı yaşamadık ama sonradan yarım bırakmaya başlayınca doktorumuz başka bi alerjik mama verdi çok şükür onu alıyor artık