eylusko_ dolapta yarım.kilo kıyma var di. yemek yaptım yarısı arttı. 2 kişi olunca az az yapılıyor 🤣🤣 bende geri kalanını kofte yaptım tekrar buzluğa attım. olur mu böyle??? çözülen kıyma köfte yapılıp tekrar dolaba atılır mi ??
gocebebirbayan eylusko_ bende yarım kilo kıymayı 7 parçaya bölüyorum buz dolabı poşetine koyuyorum ikili ikili. Eğer çok çıkarmam lazım olursa iki poşet çıkarıyorum. Eritilen geri kaldırılmaz diye biliyorum ben yapmıyorum ama annem yıllardır yapıyor ara ara lazım olunca. Bir problem yaşamadı
Goksel eylusko_ bende yapmıstım bişey olmadı.bikaç kez mecburen yapmıstım. Normalde yapmam yani ama. Sanmıyorum biiey olcagını. Çocuklara yedirmeyin ama siz yinede. Ama ben tek seferde çıkarıp yenilecek kadar artanı atmıstım
eylusko_ gocebebirbayan yaa inan bende hep bölerdim bu sefer nasıl olduysa öyle direk koymuşum malesef . kıymanın ziyan olmasını istemiyorum ya 🙄
gocebebirbayan eylusko_ annem yapıyor canım. Ben defalarca yedim birşey olmadı çok şükür. Birdaha ayır unutma. Bu seferlik geri koy nasıl istersen
ebz09 eylusko_ valla zehirlermi bilmem duyuncqda sasirdim ama annem yıllardır öyle yapar biz hamdolsun iyiyiz
eylusko_ Tortilla_ aynen yapılmasa daha iyi ama yaptık bi hata . kıymayı 2 ye bolmeden atmışım dolaba ne yapayım😊
eylusko_ EtiPetito dolaptan cikarinca bi koklarim.burnuma hoş gelmezse yemem bende . bencede bisey olmaz gibi
Hep_mi_uykusuz eylusko_ Buzu eriyince isitiveriyoz hatta varsa tost makinende isit izgara gibi oluyo.
Mircet eylusko_ kıyma geldiği gibi böler köfte yapılacaksa yapıp atarim 😂 hatta kızıminkiler 50 gram 50 gram 😂 bi kereden bişey olmaz bence ya
neslicanben eylusko_ buzluğa atmayın dolabın alt kısmında bekletin yarın da kòfte patates yapıp yiyin 😀
eylusko_ neslicanben ya söylemesi ayıp kürdan kebabı yaptım esim tok gelmiş tamamı duruyor. yarına o yenir bi daha köfte olmaz 😔