MinnakTosbagm Kızlaaaar yarına kahve yanı tatlı arıyorum. Gerçekten basit olan çocukla kolayca yapabileceğim bir öneriniz var mı ? 🙏
Zelisblt MinnakTosbagm browni olabilr, birde havuclu bir lokum var youtu.be bakabilirsiniz güzel ve pratik oluyor
simiyyy Migrosta sinangil marka tartolet var kremasını yanında toz halinde veriyolar üstüne çikolata parçacığı yada minik minik meyveleri doğrayıp sunum yapabiliyorsun çok tatlı oluyor
MinnakTosbagm simiyyy Hazır tatlıları çok denedim migrostan ama bunu görmedim ve bilmiyorum hemen bakıcam canım sağol
MinnakTosbagm Gunesay Bende cok seviyorum ama ablamlar gelecek ve en son geldiklerinde browni tarzı ıslak kek yapmıştım canım 😥
MinnakTosbagm Zelisblt Ablamlar gelecek en son geldiklerinde browni tarzı bir ıslak kek yapmıştım canım o yüzden havuçlu lokuma bakıcam çok sağol
MinnakTosbagm Urasmom Ayy eskiden çok yapardım çokta severim canım çekti simdi bir şey bulamazsam kesin bunu yaparım canım sağol
MinnakTosbagm senamiray Ayy çok severim ama ablama gittiğimde yapmıştı sadesini şimdi ben yapsam olur mu ki ? Olmaz gibi ablam gelecek çünkiiiii🤣
Tecrubelianne MinnakTosbagm hazir pastatabanin arasina muhallebi yapip uzerine kakao serpiyorum tiremsuya benziyor hep kolay hep ucuz hem lezzetli 👌
Tecrubelianne MinnakTosbagm hayir ama kelepceli kalibin varsa yap yoksa butun muhallebi akiyo ustunde bisey kalmiyo ustune kakao serpmesende olur bende goruntusu icin koyuyorum o kadar az malzemeli ve kolay yani 😀