cinarinannesiiii Kızlar oğlum 9 buçuk aylık emeklemiyor desteksiz oturuyor ama bi müddet sonra tıkılıyor yürütece koyunca da çift ayak zıplaya zıplaya geziyor evi böyle olan var mı aranız da
Teemo07 cinarinannesiiii 9 aylık hala emeklemiyor. Yürümek istiyor ama. Evin içinde kollarında tuta tuta yürütüyoruz. Tabi öyle tam duramıyor. Otururken de kendini öne atıyor ama Bi ayagı hep geride kalıyor zor çekip çıkarıyor. Denge sorunu mu yaşıyor yoksa korkuyor mu anlamadım. Bekliyorum bakalım. Ha sıkıştığı yerde arkasını dönüp yardım istiyor. Öff bilemiyorum.
EymeninAnnesiiiiiiii cinarinannesiiii yeğenim hic emekleyemedi sürunmedi bile 1 yaşına girmeden yürümeye başladı 1 yaşında uçuyordu. Erken daha kimisi emeklemeden koşuyor
Deletedmom_109 cinarinannesiiii 9. Aya kadar bebeklerin oturma sürünme dönme emekleme popo üstünde ilerleme bunlardan en az 2 tanesini yapması gerekiyormuş. 2 tane varsa sıkıntı yapmayın 😊
dnzcyc Emeklemeden yürüyebilir. Ben hiç emeklememişim. Zaten emekleme bir gelişim basamağı değil diyorlar. Hem daha 9 aylıkmış bence bir sorun yok.