gokgulmet Sizlerde lohusa iken aşırı terliyor muydunuz? Gece 5 defa üst değiştiriyorum bu kadarı normal mi bilemiyorum
nur-nr_123 gokgulmet evet normal cnm bn varya incecik giyinmeme rağmen sanki üstümde 5 yorgan var gibiydi valal
Derinsart gokgulmet ilk defa da hayatımda terden tiksindim bu terleme zamanla azaldi omsüreçtr de deotak kullandım rahatlatti
Mariposa gokgulmet evet normal zaten terlemeniz de gerekir eklemler genleşiyor doğumdan sonra vücutta su birikiyor o su ter ile çıkmazsa ilerde kireçlenme yapar kemiklerde o yüzden kendinizi sıcak tutun ve terleyin ☺️
Ballilokumumm gokgulmet hemde nasıııl, hayret ediyodum böyle terleme nasıl olur diye yatak bile ıslanıyordu ama 40ımdan sonra azaldı şimdi 2 aylığız hiç yok
iby gokgulmet evet bende de cok oluyordu simdi 3 ay oldu hala bazi geceler inanilmaz terliyorum azaldi hep olmuyor ancak yine de gecmedi? Bu sekilde uzun suren varmi?
hayalanne gokgulmet bnde hem terliyorum hemde her tarafım tutulmuş agrıyor nefes aldırmıyor 😔kaburgalarım fln cok kotu kas gevsetıcıde yok napcam bılmıyorum