Redpepper Aydan beri memeyi tam emmiyor, hele son 10 gündür takla atmadığım kaldı bi, gün boyu hiç mama vermiyorum acıkır da emer diye gece uykusuna geçerken çok ağlayınca bir iki sefer mama verdik çünkü saatlerce ağladı açlıktan, şimdi de bunu alışkanlık haline getirdi mama içmeden uyumuyor🙄 napmam lazım akıl verin, mama vermesem uyusa bile açlıktan 2 saat sonra uyanıyor
Brutal-Betty Redpepper demekki doymuyor Benim oğlumda 4 ay 10 günlük meme mama ilerliyoruz günde 3, Bazen,4 biberon mama veriyorum özellikle gece yatmadan önce hep veriyorum
Sunshinemom Redpepper 4.ayda 35 günlük bi atak olduğu için reddetme normal. En saçma salak şeyleri 3.5 aydan sonra yaşadım. Ama her fırsatta damla damla bile olsa emzirdim en çoğu uykusunda emiyordu
Redpepper Sunshinemom peki ataktan sonra düzeldi mi? Şu 10 gündür hayattan soğudum ya, meme reddi sürekli mız mız ağlamaklı uykuları bozuldu, gece 2 sefer kalkardı emmeye şimdi sayamıyorum 🙄
Sunshinemom Redpepper evet evet şuan 4.5 aylığız düzeldi. İllallah gelmişti öle diyeyim. Uyku düzeni bozuldu emmez gülmez hep somurtur.herşeye ağlar.neyseki geçti
Sunshinemom Redpepper ya ben alştm artık mesela sinirlerim gevşedi🤣 bu ilk olmayacak çünkü diş dönemi daha beter olcağjnı düşünüyorum işte o tarz dönemlerde destek alabiliyosanız o şeklde geçirmeye bakın. Anane babane vs