Buseliii Hanımlar merhaba , ben d vitamini kullanmıyorum bebeğime 1.5 aydır . Ayın 20 simde doktorumuza d vitamini önermesini isiticem . 3 aylık oluyoruz biraz heç başlamış olsam bi sorun olurmu
Masal27 Buseliii d vitamini önemli benim doktorum 3. Gun kontrolünde vermişti 3.5 aylık hala kullanıyoruz. Ocean d vitamini ve ocean kan ilacı kan ilacına bu ay başladık.bi sor canım doktoruna
ArasinAnnesiiiiiii Buseliii D vitamini önemli canım vermemezlik yapma oğlum 6 aylık halen kullanıyoruz
birkupalatte Buseliii d vitamini çok önemli Anne sütünden alamıyor bu vitamini üstelik bıngıldağın gelişimi kapanması açısından da çok önemli. İhmal medilebilecek bir şey değil. Doğumdan 2 hafta sonra kullanılmaya başlanıyor
Buseliii -erCansu- devletin verdiğini kullandım kabız ve gaz yapınca bırakmıştım ebemiz kullanmamızı önerdi doktor muanemiz ayım 20sinde ocean önermesini istivem 3 aylık oluyoruz ozaman da geç kullanmış olsam sorun olur mu
Buseliii Masal27 ben devit3 kullanıyordum kabız ve gaz yapınca bırakmıştım sağlık ocağı ebemiz kullanmamız gerektiğini söyledi 20 simde muanemiz var doktorumuzdan ocean reçete yazmasını söylicem o sıradada 3 aylık oluyoruz bi mahsuru olmaz dimi geç başlamış olmam .
-erCansu- Buseliii ocean al kullan temiz o bi fıs sıkıyorsun 3 damla oluyor bi sorun olmazda kullan yani doktora sormana gerek yok daha gecen gün götürdüm ben direk d vit kullanıyonmu diye sordu 😅
minikmelegimmmm Buseliii önermesine gerek yok yarın dırek alın eczaneden zaten paralı ve cok onemlı canım ılk aydan başlamıştık bız
Masal27 Buseliii sağlık ocağının verdigini doktorum önermedi ocean daha temiz içerikli dedi bi sorun olmaz bence ama bir an önce başlasan iyi olur
-erCansu- Buseliii en son geçen kış aldım ocean fiyatını hatırlamıyorum vallahi eczanede hep pahalı oluyor ama şimdi saldım biraz 3 yaşında sağlık ocagının verdiğinden kullanıyorum 😅
Kaderlmc Buseliii evet 400 uı biz aldığımızda da netten baktık baya pahalıydı ama eczaneden bu fiyata aldık. Ama eczacı alırken eşime stok sıkıntısı var belki bir dahaki alışınızda olmayabilir demiş
Sdilarapelit123 Buseliii Biz pedia kullanıyoruz. Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Daha önce devit3 kullandık ama kabız ve gaz yaptı bıraktık. Uzun süredir pedia kullanıyoruz.suan 2.5 yaşında.