Solguncicek1 Bebeğim emerken doymuyo ve sonra kendi bırakıyor zaten gün içindede huzursuz değil uykularında düzenli ama çişli bez sayısında azalma var bu doymadığı anlamınamı geliyo? tecrübeli anneler üç aylık bebeklerinin bezini günde kaç kere değiştiriyorsunuz?
minikmelegimmmm Solguncicek1 kılo almadıysa doymamıs olabılır doktor takıp eder ona gore mama başlatır doktora sormak lazım
NinovaLemi Siz emzirmeye devam edin. Bazen dış, hastalık, atak dönemlerinde kilo alımı yavaslayabiliyor
Solguncicek1 minikmelegimmmm idrar tahlili yaptırdı sonucu temiz çıkmış mama başlayında dememiş doktor
NinovaLemi Solguncicek1 yani bilemedim 3 aylik bebek duymasa durmaz diye düşünüyorum yenidogan değil sonuçta
Sevdalianne Solguncicek1 benim ikizlerimde 3 aylikken gunde 4 felan alirdim. Normal bence doymasa durmazdi die düşünüyorum. Ama iciniz rahat etmesi acisindan bi gün süt sağın bieikim yapın her emzirme sonrasi ertesi gun emzirdikyen sonra sagdiginiz sütü teklif edin iciyormu bakin bi icmiyorsa doymustur. Gerci 2 haftadir kilo almamis demissiniz doktorun yorumu ne oldu kilo almamasina