ftmnrt merhaba, bebeğim bu sabah sabah 2. ay aşılarını oldu. hemşire ateş yapabilir calpol verirsin dedi ama kac dereceden sonra vermeliyim sormayı unuttum. 1 saat önce ateşi 35.9 du şu an 36.5 olmuş kac olursa calpol vermeliyim?
Gktrk_annesi ftmnrt bizde Cuma günü olduk aşımızı ben aşı olduktan sonra verdim ağrı kesici çünkü yemi aşılar çok fazla ateş yapmıyor ben vücut kırgınlığını alsın diye vermiştim
Yilmazzz ftmnrt pazartesi yaptırdım bende ateş 38.2 olunca verdim.makattan ölçüm yaptım.en doğru sonuç için makat ölçümü dedi doktor.ateş cıkmadan vermeyin gereksiz ilaç yüklemeyin bebeklerinize.Doktorlar ateşin iyi bişey oldugunu vucudun bağışıklığı kazanması için ateş cıkınca ilaç kullanmayı öneriyor.
Yilmazzz ftmnrt pazartesi yaptırdım bende ateş 38.2 olunca verdim.makattan ölçüm yaptım.en doğru sonuç için makat ölçümü dedi doktor.ateş cıkmadan vermeyin gereksiz ilaç yüklemeyin bebeklerinize.Doktorlar vucudun bağışık kazanması için ateş cıkınca ilaç kullanmayı öneriyor.
Dlrkcl ftmnrt 38.5dan sonra vermelisiniz atesi çıkmadan verirseniz asinin etkisini azaltiyomus dun doktorumuz oyle söyledi
balervam2125 ftmnrt ateşi 37 olduğunda vermelisin bebekler için 37,5 tehlikeli olarak görülüyor çünkü
Deletedmom115 balervam2125 Hayır canım 37 ateş sayılmıyor 37 olunca üstünü inceltmek lazım 38i görürse ateş düşürücü verilmeli.
Nesrinkrdnz ftmnrt 38 olunca demişti bana hemşire bi çay kaşığı 4 saate bir yada yarım fitil dedi doktorum ikinci ay kontrolünde
Sevaluras ftmnrt bizde aşımızı yaptık ama ateşi hiç çıkmadı o yüzden vermedik gereksiz yere verme 37,5 sonrası verilmesi gerekiyor
Hamzaekrem Doktorumuza sormuştum bende ateş olmadan ilaç verilmez demişti aşının etkisini azaltıyor o zaman yaptırmanın bi anlamı yokmuş 38 ve üstü olunca verebilirsiniz çok geçmiş olsun
Asilsmom Ben bugün yaptırdım daha. Hemşireye bizzat sordum kaç olunca vereyim diye. 37 ti geçince calpol ver eğer 38 olursa fitil yap dedi. Ama şuanki aşılar pek ateş yapmaz dedi