Cakiremine931 Hanımlar süt parası nereden ve nasıl alınıyor acaba doğum paramı aldım geçen ay ama süt parası görünmemişti ptt de bilgisi olanlar bilgi verebilirmi acaba
ozgecicekoglu Ya PTT ya ziraat bankası yada halk banka yatıyormuş bizim de PTT de ve ziraatte gözükmüyor halk bankasında olabileceğini söylediler daha çekmedik
Cakiremine931 ozgecicekoglu e devletten flanmı öğrendiniz siz nasıl takip ediyorsunuz halk bankasına yattığını bnde ona göre takip edip baksam
ozgecicekoglu E devlette paranın yattığı gözüküyor eşim PTT ye gitti orada olmadığını ziraat yada halk bankasında olabileceğini söylemişler ziraatte de gitti orda da yok halk bankasına daha bakmadık telefonla aradığımızda da yattığını ama hangi bankada olduğunu söylemiyorlar halk bankasına bakıcaz
Cakiremine931 ozgecicekoglu ben baktımda göremedim e devlette demekki yatmadı yada yanış yere flanmı baktım acaba
ozgecicekoglu Cakiremine931 süt parası eşlerin adına doğum parası bizim adımıza yatıyor bildiğim kadarıyla eşinizin e devletine bakın isterseniz
ozgecicekoglu Cakiremine931 inanın hatırlamıyorum oğlum 8 aylık oldu daha yeni çekicez ama para yaralı baya oldu
Payidar 40 günlükken ptt’ye yattı bizim. Hem doğum parası hem süt parasını aynı gün eşimle beraber çektik. E-devlet’den takip ediyordum ama hala yatmış görünmüyor 🤭 Doğum parası benim adıma, süt parası eşim adına yattı 😇