minikturta Nagihanbeyaz benimki fıldır fıldır geziyor asla aynı odada bulamıyorum jsmwbdmebdndnnd 6 aylık olacak bikac güne
2prensannesi_ Nagihanbeyaz şimdi bindir ben 2 bebeğimi de 5 aylıkken bindirdim nasıl hareketlendigini ve eglendigini göreceksin 😍
Ayseege6156 Nagihanbeyaz 6+15 de bindirdim ilk az az şimdi 11 aylık yürüteçten çıkıp yanıma geliyor nerdeysem 😂😂
1tazeannee Nagihanbeyaz merhaba, araştırdınız mı hiç. Doktorlar genellikle yürüteç önermiyor. Benim kızımda 6aylik almayı düşünmüyorum.
Nagihanbeyaz minikturta oğlunuz mu var bizimkide yere koyuyorum arkamı dönüyorum yüzüstü buluyorm yürüteç aldım bindirmekte kararsızım
Khrmn minikturta benimkide 6 aylık bizde aldık ama ayakları tam yere basmiyo sizinki in basiyomuydu. Parmak uçları degiyo sadece
minikturta Nagihanbeyaz benimki kız, 4 aylıkken dönerek gidiyordu sağa sola şimdi yerdeyken kanepelerin ardından topluyorum 😂 arada bir dene mesela 5 dakika falan günde ne yapıyor nasıl bir bak
minikturta Khrmn basıyor şekerim e bebekten 170 tllik yürütecten almıştım 3 kademeli şuan en dusugunde basıyor yere ayakları hatta koltuğuna oturunca ayakları bazen bukuluyor