MetehaninAnnesii Selam kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim 19 aylık oğlum var ve 36 haftalıkda hamileyim doğumdan önce temizlikçi almaya karar verdim size gelen temizlikçiler bir günde neler yapıyor ve ücret olarak ne istiyorlar komşum beni çağır dedi normalde temizliğe giden biri değil ona göre konuşacağız daha önce hiç temizlikçiyle çalışmadığım için pek bir bilgim yok açıkçası şimdiden teşekkür ederim
Reyna MetehaninAnnesii ben her hafta 1 gün çağırıyorum ütüyü yapıyor ve dip bucak temizlik heryeri buzdolabi içine kadar. 300 tl
Milagrosoreiro MetehaninAnnesii Evinizin büyüklüğüne göre değişir aslında.Bizim ev büyüktü camlar da çok fazlaydı 300 TL veriyordum.
biryazmasali MetehaninAnnesii haftada iki gun geliyor saolsun evi topluyor siliyor ütüyü yapıyor yemek istersem yapıyor herşeyimi yapıyor dip bucak degıl ama penvere vs yok onu işi olmadıkca yapıyor 400 tl haftalık
Ali78 MetehaninAnnesii Evim dubleks , 2 haftada geliyor. Cam, balkon, genel dip temizlik yapılıyor. 500 veriyoruz.
MetehaninAnnesii Reyna camlar, mutfak dolapları iç dış, kapılar yetişirse tuvalet banyo aslında benim istediğim süpür sil toz al kısmını ben yapabilirim diye düşündüm yani bir kişi hepsine yetişemez muhtemelen diye düşünüyorum
Reyna MetehaninAnnesii camları ve mutfak dolabı içlerini ayda 1 kere siliyor o gün biraz geç çıkıyor 1 saat kadar
neslicanben MetehaninAnnesii başta sana tavsiyem komşunu sakın alma. Tanıdık olunca şunu yap burası olacak felan diyemiyorsun. Tanımadığın birini al gelen ablaya da nereleri istediğini söyle zaten yapıyor. Bana bi abla geliyor dip köşe camlar yerler kapılar dolaplar banyo tuvalet hepsi 300 tl. Mutfak dolaplarının içleri yok. Güzelce söyle ne istediğini o zaman yapıyorlar
MetehaninAnnesii neslicanben bana söylediği zaman bende aynı şeyden tereddüt ettim söyledim de sorun yok dedi şimdi geri de çeviremiyorum aslında benimde çok içime sinmiyor tanıdığa yaptırmak ama bir kerelik diyorum artık deneyip görücem 🙄
Denizzz88 MetehaninAnnesii haftada bir geliyor benim evimde cam çok olduğu icin balkonlar falanda hep kapalı balkon o yüzden camlara ayrı bi gün harcıyor o gün evi genel temizliyor yüzeysel yani dip bucak yapamıyor onun dışında ben sürekli istediğim şeyleri söylüyorum ona göre dip köşe yapıyor. 300 tl
bikerem MetehaninAnnesii haftada 2 kere yarim gun geliyordu,bu haftadan itibaren haftada 1 yarim gun gelecek. Yarim gune 150,tam gune 250 eger perde de varsa 300 aliyir. Düzenli geldigi icin isini siraya koyuyor ama eger tam gun giderse ( kayinvalideme mesela) dolap icleri utu camasir haric her isi yapiyor