Yagmurtekin Kızlar eşim covid oldu, evimiz dubleks eşim çatı katında kalıyor biz aşağıda. Şükür oğlumuzda bir şey yok, bana güzel vitaminli şeyler söyler misiniz? Covid olana ne iyi gelir ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler
hayal_perest Yagmurtekin bol bol C vitamini yedirin eşinize. Portakal mandalin limon. Bitki çayları içirin. Aktarlarda oluyor. Allah şifa versin benim eşimde atlattı korona. Çok zor🥺
Purposeless Yagmurtekin ballı kekik çayı , nane limon, turşu , sarmısaklı yoğurt kemik suyuna çorbalar böyle atlatık biz çok şükür hafif geçti.
2prematureannesi Yagmurtekin eşim covid olduğunda şalgam ve meyve yiyordu sürekli verdikleri ilacı kullandırmadim annemlerle altlı üstlü oturduğumuz için bende annemlerde kalmıştık eşim aşağıda evde kalmıştı
Milagrosoreiro Yagmurtekin Ben eşim ve bebeğimde covidiz.Biz çok ağır atlatıyoruz aşımız olmasına rağmen.Her gün ıhlamur kekik limon zencefil bal kaynatıp içiyoruz.D vitamini alıyoruz.Sarımsaklı soğanlı yoğurtlu yemekler yapıyorum.Yani bildiğimiz şeyler aslında.Çok geçmiş olsun🥺
Yagmurtekin 2prematureannesi bizde kullanmıyoruz verdikleri ilacı o yüzden sordum nasıl atlattırabilirim diye, teşekkür ederim 🌼
Purposeless Yagmurtekin demleme usullü yapıyordum bir iki tatlı kaşığı kekik iki kupa kadar sıcak su 3-4 dk demlensin bir buçuk tatlı kaşığı bal ekliyordum
2prematureannesi Yagmurtekin rica ederim tabi bunların yanında bol bol dinlenip uyuyacak eşimin koku ve Tat duyusuda gitmişti ama sonra hemen geldi
Nurcan03 Yagmurtekin yahu hala veriyorlar mı o ilacı. Herhangi bir etkisi olmadığı açıklanmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum? Geçmiş olsun Allah şifa versin.
biryazmasali Yagmurtekin sirkeli su gargarası ,bol c vitamini aynı zamanda takviyesi, kekik çayı içine bal koyup içiyordum ben dvitamini takviyesi protein ağrlıklı beslenme buarada canı bişe istemeyecktir kemik suyu tavuk suyu vs corbalar bol su cok gecmiş olsun bizim evimzde oyleydi geçirdğimz zaman bi nebze daha rahhtık aklma gelenle bunlar
Milagrosoreiro Mys01-01 Ben dönüşümlü olarak calpol ve dolven veriyordum. 3.gün düştü ateşi çok şükür.Kaç aylık bebeğiniz bu arada?Benimki 18,5 aylık çok küçükse bi doktoruna sorun isterseniz
Deleted098 Mys01-01 kızım 4 aylık kızımla ben covidiz. 3 gün 38.5 ateşi oldu. Calpol 4 ml verdim. 1 kere sadece düşmedi o zamanda paranox yarım vereim düştü.
Ddddddd01 Yagmurtekin ilikli kemik suyuna çorba yapın bol bol mandalina portakal suyu sıkın sarımsak da tüketebiliyorsa yesin. Kaynar içebilir aktarlarda var bide bal polen propolis bunlarında çok faydası var bağışıklığı güçlendiriyor.