Merveensarelisa Bio gaio kullandık hiçbir etkisini görmedik metsil aldırdım eczacı kaç damla olduğunu söylememiş kullanan varmı bilir iki aylık bebeğim
Ayseciginannesi Merveensarelisa ben metsil kullandim, faydasini gordum. Hatta onun sayesinde emzigede alistirdim , emzige damlatip veriyodum
Feyyyzza busrapckk3 neden degil? Her bebege herşey aynı etki etmez sizin bebeginize iyi gelmemiş olabilir ama bazı bebeklere cok iyi geliyor
busrapckk3 Ayseciginannesi e demek ki size iyi gelmiş bize iyi gelmemiş herkeste buraya kendi fikrini yazıyor iyi günler
Muges4 Merveensarelisa biogaiga gaz damlası değil, bağırsak düzenleyici damla. Onunla birlikte bir gaz damlası kullanmak gerekiyor ben nurse harveys şurup kullanıyorum. Metsilden fayda görmedim deneyerek gidebilirsiniz sizde ancak her bebek farklı
PrensesimEla Merveensarelisa Bizde faydasını gördük metsil iyi gelmişti. Çok gazliysa sbaah öğle akşam 8er damla verebilirsin demişti doktor bize. Ben 5 er damla günde 3 defa verdim. Zamanla azalttım gazı kendisi çıkarmaya başlayınca da tamamen bıraktım
birkupalatte Merveensarelisa 8 damla günde 3 kez demişti doktor ama bizde hiç işe yaramadı. Sab simplex kullanıyorum
Egeniinannesiii Merveensarelisa doktorumuzun onerisyle kullandık sabah öğlen ve akşam 5 damla kullandık çokta faydasını gördüm ama bio gaia ile de destekledik