Asafecrin Deletedmom54544 şimdiden afiyet olsun cnm🤗 Bn taze fasulye yapıcaktım ama görümcem msj attı yemek ypma hamsi aldım beraber yeriz diye. Corba hamsi salata yaparım ddi sagolsun yemek derdinden kurtuldum.
Papatya_Kizim Naciyeylmz basit haliyle yapıyorum aslında😊 somonun üzerine yag ve tuz sürüp Maydonoz limon dilimliyorum isteğe baglı Sogan patates sarımsakta koyabilirsin kimisi defne yaprağı da koyuyor yaglı kağıdın arasına koyup fırına sürüyorum çok pratik
sademinannesi Naciyeylmz uzun pidelerden alıyoruz kara kare doğruyorum et döneri pişiriyorum tereyağlı salçalı sos yapıyorum ekmekleri ıslatıyorum sosla, üzerine etleri koyuyorum en üste de tereyağı gezdirip yoğurtla ikram ediyorum canım
Damla6117 Naciyeylmz fırında patates tavuk Tavuk suyuna arpa şehriye çorbası irmik helvası salata dipnot:istanbuldan kaynanam geliyor yaza kadar bende 😂2saate bende olur
NukleerBaslikliKiz Önceden değişik değişik adını hiç duymadığım on çeşit yemek yazarlardı burda şaşırırdım. Artık herkes bilindik şeyler yapıyo 😀
Sarelinagis Naciyeylmz Acaba pizzami söylesem diyorum morelim çok bozuk kendimi karbonhidrata bogasim var