Melikeminel 10bucuk.aylik bebeğimde geniz akıntısı var 10gundur geçmiyor ne yapabilirim? Başına gelen varmı
Oglusm Melikeminel benim oğlumda öyleydi hergün fizyolojik serumla burnunu temizliyorum yada sterimar baby burun spreyi sıkıyorum cok iyi geliyor
koalaninannesii Melikeminel günde en az 6 ile 7 kere serum şırınga ile temizleyin diyor Dr benimki 2.5 aylık aşırı balgamlı ama Dr videsundaki gibi bir türlü başaramadım ben o çok güzel yapıyor
Melikeminel Oglusm bende temizliyorum ama uyurken boğazına doluyor galiba öksürük yapıyor nezman geçerki bu süreç
Melikeminel koalaninannesii yan pozisyon da yapıp direk ters çevirip poposunu. Biraz yukarısina doğru vurursak güzel çıkıyor
ipekk05 Melikeminel evet canım bebekler için şurup zaten bizim geniz akıntısı hapşurma ökürük hepsini kesti
Melikeminel Antibiyotik de kullandım hiç bir azalma olmadı sürekli serumla yıkamak işkence bebek durmuyor ağlıyor savaş alanı gibi oluyor
Mlkhrn Melikeminel ben serumla şırınga ile temizlememe rağmen oluyordu. Doktorumuz nasorinse adında bir sprey önerdi. İnternetteki yorumları falan çok iyiydi. Bize de iyi geldi. Bebeğim 6aylık