Deletedmom812 Kızlar bebeğim 45 günlük gaz sıkıntımız vardı 2 gündür acı elma yağıyla topuklarına masaj yapıyodum gaz çıkarttığı doğru fakat bebeğimi ishal yaptı bu yağı kullananınız var mı kullanmayı kesmeli miyim ? İshal hali kilo kaybına neden olur mu ?
NeclaDefne Deletedmom812 şu yağı evinize sokmayın o kadar zararlı ki bebeğin gazını cıkartıcak diye daha büyük sıkıntılara sebep olmayın. Masaj yapın gaz damlaları var doktora sorun yani en doğal yöntemlerle halledin zaten zamanla azalacak bu yağı kullanmayın.
Kaveda Deletedmom812 bana doktorun çok sıkıntıya girmedikçe kullanma demişti direk uygulama demişti 5 damlaya 10 damla su katip masaj yapıyordum çok canı yanınca gazdan katıla katıla aglamisti saatlerce o yüzden artık 2 gün kullanmıştım sizde kullanmayın çok zararlı diye biliyordum
ZGD Deletedmom812 bu yağ çok zararlı doktorlar da hiç tavsiye etmiyorlar. Normal bebe yağı ile masaj yaparsanız daha iyi olur.
NeclaDefne durupelin yapmayın Allah aşkına nasıl içiniz rahat ede ede yazdınız bu şekilde. Hiç bir doktor önermiyor zararlı diyor yapılabilecek çok şey var bu yağ kurtarıcı değil zararlı diyor.
Balyanakannesiii Deletedmom812 O tür yağları kullanmayın lütfen zinco var Gzz damlası oda çok işe yarar bebişin karnına masaj yapmayı deneyin bide
Pambuk Deletedmom812 Ben kullandım bir problem yaratmadı ama instagramda bir doktorun paylaşımında okudum, yararlı bir yağ olmadığnı söylüyordu. Sonradan kullandığıma pişman oldum.