Busra2326 Anneler 30 günlük bebek gece kaç saat uyur meme artı 60 cc mama ile? Ben ¾ saat uyutuyorum ama içim hiç rahat değil aç mı acaba diye, acıktıgında aglıyor uyanıyor ama bilemedim tecrübesiz anneyim💁🏼♀️
Banu43 Busra2326 ben uyudugu zaman bir saatte iki saatte bir uyandirp emziriyordum cok uyutmuyordum sariliktan qdolayi
Busra2326 Banu43 bizim sarılığımız vardı geçti ama 2 saatte bir kaldırıp emzirmeye calıstım uyanmıyorki çocuğu boşuna hırpalıyorum kusuyo bu sefer
Arzummmmm Uyandırmana gerek yok canm acıkınca ağlar ortalama 5 saat hıc elleme bsey olmaz 1 yasında benmki hiç ellemeseydm keske 1 aylıkken falan uyuyordu ne güzel
Banu43 Busra2326 bizimkinde uzamis sariilkk vardi gecti cok şükür ben altını aciyordum uyaniyordu hemen
NinovaLemi Günde sarılık kaldığını sanmiyorum 4 5 saat uyuyorsa bırak uyusun. Fazlasını uyutma. Benim bebeğim 2 aylik ilk ayından beri gece 4 5 saat uyuyor. Hoş nazar ettim herhalde böyle yaza yaza 2 gündür geceleri 2 saatte bir kalkıp duruyor. Uykulaaaarrr yalan olduuuuğğğğ 😂