UzncMom Hticebyrk Biraz erken gibi bence🤷🏼♀️Ben o aralar kucağımda tutuyordum kısa süreli 4.5 aylık destekli oturttum 5.5 aylık desteksiz oturdu
Deletedmom_41 Hticebyrk bebek belirtileri veriyorsa 90 gunluk sonrasi destekliye baslayabiliyorsunuz🙃
madrefelice Hticebyrk bende o zamanlar kucağımda destekli oturtuyordum azar azar yani şimdi 5 buçuk aylık az kaldı desteksiz oturur 😂
Busemertt Hticebyrk oğlum 3 buçuk aylıkken yattığı yerden sırtını kaldırmaya başladı elini tutunca kalkmaya çalıştı o zamandan beri biraz biraz oturtuyorum 4 aylık oldu kucağımda oturtuyorum yatmak istemiyor hiç
Hticebyrk Busemertt oğlumda öyle yattıgı yerden boynunu filan kaydırıyor oturulen boynunu tutuyor. Kayma fln yok
Moonlightttt Hticebyrk olmaz. Osman gonulal in videosu var YouTube da bak istersen canım .kucakta destekli oturtabilirsin ben cesaret edememiştim.(bebek boynunu tutabiliyor ise oturt tabi benimki 4 bucukken tam tuttu nerdeyse o yüzden otrtmafm)
TheBaby Hticebyrk 3,5 aylıkken oturdu. Hazır olmayan bebek kucaktayken kendini aşağı kaydırır. Her bebeğin oturma zamanı farklıdır. Emeklemenin ve yürümenin farklılık gösterdiği gibi.