Senem1234 Sizinde diş çıkarma sürecinde geceleri beşiğe yatırınca bebişleriniz saat başı uyanıyor mu ? Yoksa bizim ki mi sadece bu model 😒
mummy Senem1234 kaç aylık bebeğiniz 5 ay 24 günlük saat başı aglayarak yanıyor geceleri artık uykusuzluktan zombiye döndüm ben de
-civcivlerim- Senem1234 17 aylık olucak ikizlerim doğdukları günden beri saat başı 10 dk 20 dk aralıklarla uyanıyorlar bizde diş çıkarma falan fark etmiyor uykuyu sevmiyorlar diye kabullendim artık
Fadime2314 Senem1234 kaç aylık bizimki 5 aylık dış cikarcak galiba uyumuyor huzursuz sabhaliyorz besige koyuyorum uyanıyor sürekli agliyor dışını kaşımak istiyor sürekli
Senem1234 mummy 6 ay 25 günlük ama 4 aydıır huzursuzluk var fakat 10 gündür nirvanaya ulaştı. Hele bazı geceleri bi uykudan ağlaması var etimden et koparıyolar sanki gündüzleri bile 2-3 saatte bir uyurdu şimdi günde 2 kere yarım saat uyumuyo bile çıksın artık şu dişler 🦷
1bebek1annee 6 aylık oğlum,3 gün önce gece çığlık kıyamet uyandı ve 3 gündür ne gündüz ne gece uykumuz var adam akıllı.Gözleri kapalı şekilde sürekli ağlıyor. 2 numara mamaya geçtim acaba o mu rahatsız etti diyorum,bir de diş sıkıntısı mı acaba diye düşünüyorum.
Senem1234 1bebek1annee aynı bizimki gibi dişleri şiş mi bizimkiler aşırı şiş özellikle geceleri daha huzursuz oluyor ama bi türlü çıkamadı. Tabi çıkınca cocuğun huyu düzelcek mi bide o var
1bebek1annee Senem1234 sürekli kontrol ediyorum ama şişlik falan yok azıcık bi beyazlama var sadece.🤷🏻♀️🤦🏻♀️ Gündüz bi şekilde idare ediyorum da gece fenalardayız yaaa.🥺
Senem1234 -civcivlerim- ayy demeyinnn. Biz aslında 5 aya kadar iyi geldik. Gündüzleri uyumaz ama geceleri 3-4 kere uyanırdı. Şimdi mumla arıyorum 😀
Senem1234 Fadime2314 6 ay 25 günlük 4. Aydan beri diş bekliyoruz bütün belirtileri yaşıyoruz. Damakları bizimkinin çok şiş ama daha patlamadı. bir an önce patlasın artık 🙏
Senem1234 1bebek1annee gündüz bi şekilde oyalanıyo evet ama uykuya direnmeleri çok yoruyor ve sürekli mızır mızır maalesef. Bizimde damakalr cok şiş ama gelemedi bi türlü
1bebek1annee Senem1234 Allah yardımcınız olsun,bizde henüz bi şişlik falan yok ama diş huzursuzluğu bizimki de sanıyorum.
Senem1234 1bebek1annee vallahi geçiyor diyorlar geçemedi bi türlü. Her gün diş kontorlu yapıyoruz hala gelen giden yok 😒 İnşallah bi an önce çıkartsınlar 🙏 🦋