YEymeninAnnesi Bebeğim tam 3 aylık iki gündür gece hiç uyumuyor nerdeyse sizce biraz rezene çayı vermelimiyim ? 😯
deletedmom4842 YEymeninAnnesi Rezenenin uykuya iyi geldiğini bilmiyordum ben gaz için kullanıyordum önceden
Meryemak YEymeninAnnesi benimde oğlum bi kaç gün sonra 3 aylık olacak bizimde gece uykumuz yok akşam uyutmuyorum ki gece uyusun diye ama asla gece 3 olmadan uyumuyor gazı var diye her gün Rezene içiyorum kimyon içiyorum ama fayda etmiyor 🤦🏼♀️
Merveedd YEymeninAnnesi bu rezeneyi bir kere verdim ters tepki yaptı ne sakinleştirdi ne gaza iyi geldi aklımdan sildim😊
Meryemdeveci Meryemak rezene bu bizim süt yapsin diye içtigimizdenmi birde eczanede bebekler için olanı var yoksa omu
Solinamin Meryemak başka bir yerde görmüştüm gaz sorunu yaşayan bebekler banyo edilirken avuç içiyle sırtları ovalanılırsa sırt dikenleri çıkıyormuş ve azda olsa gaz sorununu gideriyormuş. Masajdan bişi olmaz deneyin derim
YEymeninAnnesi Meryemdeveci eczanede satilandan 6 aydan önce verilmesi önerilmiyor üstünde öyle yazıyor kendim içtim inşallah düzelir
Meryemdeveci YEymeninAnnesi evet bende dün eczanede bAktım üzerinde 4 ay ilk Bebek ler için diyodu almadım bende
YEymeninAnnesi [bilinmeyen] kimyon nasıl yapıyorsunuz ben bir kaç kere kaynar suda bir taşım kaynatıp suzmustum sizde öylemi yapıyorsunuz
bayb1 Merveedd her bebek bir olmadıqı qibi her çözümde iyi qelmeyebiliyo cnm bende sıcak havluyla çözüm buldum hiçbirşey fayda etmiyo
theQueen YEymeninAnnesi Kendiniz papatya çayı tüketin gün içinde o da sütten bebeğinize geçsin 👍🏻 Gerçekten etkisini gören çok oldu çevremde ben de atak haftalarında özellikle içiyorum papatya çayını daha sakin atlatıyoruz tavsiye ederim ☺️
Sulegorkem YEymeninAnnesi rezene verebilirsin bebeğine birde ay döngüsü ve büyüme atakları bir araya geldiğinde ne gece nede gündüz uykusu kalmıyo 4-5 gün sürüyo sonra düzeliyor benim kızım öyleda öyle oldu