Aysen_1 5 ay 22 günlük kızımın sabahtan beri ateşi var. Aşırı huysuz asla durmuyo hep ağlıyor uykusundan bagira bagira uyaniyo elleri hep agzinda dismi cikarticak bilgisi olan varmi
NursenaT Aysen_1 muhtemelen diş oğlum ilk dişini çıkardığı zaman boyleydı asla ateşini düşüremedik huysuzdu hiç bişey yemiyordu bir kaç güne geçti 1 hafta sonra da dişi patladı Allah yardımcınız olsun
Blgn_gze52 Aysen_1 benim bebeğim 3 4 aylık ta bütün diş cıkarma belirtilerini gösterdi ama 8 aylık olunca cıkardı dişini yüksek atesle cıkardı
Blgn_gze52 Aysen_1 canım enfeksiyon olabilir kızım da diş zannettm 3 4 aylıkken götrdm doktora kanında enfeksiyon cıktı cok kusmaya başlamıştı 1 ayda zor toparladı
Blgn_gze52 Aysen_1 ateşi cıktı bir anda gayet iyi görünüyordu gece ateşlendi ilac verdim düşürmedi cok halsiz huzurszdu sabaha kadar yandı cocuk sabah doktora gttik hemen tahlil falan yaptılar enfeksiyon cıktı
Aysen_1 Blgn_gze52 anladim canim benim hafif ates var geip gibi de oldu burnu akiyo baya huzursuz agzina dokundurtmuyo diş buyuk ihtimal