Merve50 Merhaba arkadaşlar sizlere bı sorum olacak gaye.io uygulamasını kullanan var mı? Para yatırma çekme işleminde sorun yaşanıyor mu birde nereden para atıyorsunuz bı kaç YouTube videosu izledim fakat yorumlarda paramı çekemiyorum tarzında söylentiler gördüm. Sizlere de sormak istedim.
minderbob Merve50 hiç bulaşmayın derim muallakta olan bi para işi bu coinler bazı hocalar haram olduğunu söylüyor dinimizce de kesin olmayan şeylere karşı tedbirli davranıp uzak durmak gerek bilginize
Merve50 minderbob canım orası öyle de bazı hocalar da haram diyemem tarzında konuşma yapıyor kafam allak bullak
Deletedmom4440 Merve50 Günahmı değilmi sana kalmıs ama bilmedigin sitelere üye olma bence binance tr yada paribu daha güvenilir
Merve50 Deletedmom4440 canım onu biliyorum ama birde gaye.io var oda güvenilir diyorlar ondan sorayım dedim
Egelim Merve50 2 yıldır kullanıyorum, şimdiye kadar rahatlıkla yatırma/çekme işlemlerini yaptım, bir problem olmadı. Genellikle işi bilmeyen, borsa kullanmayı bilmeyenler sorun yaşıyoruz diyor. İyi bilmek lazım.