Osmanmirza MerhabA anneler 👋🏼 Kilolarım ve selülit için bi çözüm arıyorum bu teknikleri duydum yaptıran ve memnun kalan oldu mu? Genelde hep olumlu sonuçlar alınmış ama burdan da sormak istedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🙏🏼
KuzeyiinAnnesii Osmanmirza genelde olumlu sonuçların kesinlikle yalan olduğunu söyleyim yıllardır kalça ve bacak problemi yaşayan insanım senin gibi çok araştırdım yıllarca arkadaşım yaptırdı göbek bölgesine yaptırma dedi inanmadım gittim yaptırdım ve hüsrana uğradım soğuk lipoliz hacamat denir ya deri vakumlanır onun gibi bişey büyük aletle yapılıyor sadece kesinlikle paranı böyle bişeye kaptırma derim 😊 tercih tabiki sizin 🌺
Zeynogenc Osmanmirza merhaba yeni üye oldum faydası olurmu bilmem ama ben yaptırıyorum diyetisyen imin tavsiyesiyle faydasınıda gördüm 30 seans sonunda kendimde eski estetisyenim makinesini aldım baktım fiyatlar çok pahalı diye bacagımın arkasını eşime diger bolgelerimi kendim yapıyorum ve 100%70 oranda sonuç aldım tavsiye ederim
Osmanmirza KuzeyiinAnnesii bi işe mi yaramadı yoksa daha fazla kilo alımı yada genişleme mi oldu Uygulanan bölgede sizi memnun etmeyen neydi
KuzeyiinAnnesii Osmanmirza incelme olur diyorlar işde 3 cm 8 cm gibi bende herhangi bir değişme olmadı zaten diyet ve spor bol su diyor bunu yapınca soğuk lipolizede çok gerek kalmıyor zaten hiç bir değişiklik olmuyor yani olduğu gibi kalıyor
GmzSnn Geçen hafta soğuk lipoliz yaptırdım 🥴 Her yerde en az 3 hafta beklenmesi gerektiğini yazıyo bekliyorum henüz 2 hafta daha bekliycem bakalım işe yarıyacakmı 🤷🏻♀️
GmzSnn Şahsen ben umutluyum çewremde geçen ay yaptıranlar hem kilodan hem cm den düşmeye başldılar bu ay 😳 ayrıca diyet yapmadılar 🤷🏻♀️
Osmanmirza GmzSnn sonuçlarını bizimle de paylaşır mısınız haftaya 🙏🏼🤗 peki iki hafta içinde hiç mi fark olmadı bir hafta içinde hop diye işe yaramaz diye düşünüyorum
GmzSnn Osmanmirza Merhaba! Geçenlerde ölçtüğümde sadece 3 cm di bu hafta 10 cm gitmiş ama ben diyetlede destekliyorum hareketide çoğalttım ondan mı gitti yoksa hareketlilikten mi bilmiyorum 🥴 büyük ihtimal bir daha yaptırmam bende kendi salonuma G5 makinası sipariş ettim müşterilerime uygulayacağım 😌😌
Osmanmirza GmzSnn Kendim incelmiş kadar mutlu oldum bende yaptırayım o zaman kesin 🤗 salon derken nerde oturuyorsunuz aynı yerdeysek siz cihazı alın ilk müşteriniz ben olurum😀
GmzSnn Osmanmirza yurt dışındayım cnm 🤭 ewet schoonheidssalon 😌 walla denemekten birşey kaybetmezsin yaptır ama ben eriten lipoyu yaptırcam istanbula geldiğimde 😌 onun daha etkili olduğunu duydum