Apelin Merhaba istanbul bakirkoyde oturuyorum. 2,5 aylik kizim var, fazla gelen sutleri calismaya basladigimda ihtiyacim olur diye posetleyip dondurmustum fakat bebegim biberondan sut icmiyor. İhtiyaci olanla dondurulmus sutleri paylasabilirim.
busekto Apelin merhaba pendik kurtköy emsey hastanesinde 11 aylık bir bebeğe anne sütü gerekiyor akciğerleri gelişmemiş bu bebeğin anne sütüyle ilerleme sağlanmış yardımcı olmak isterseniz özelden hanımefendinin numarasını gönderiyim
umayy34 busekto @Cesurkusunannesi kusura bakmayin sizde maltepeden sut verebiliruim doye post acmissiniz pendigi gorunce etiketlemek istedim yakin sonucta 🙏
Fatih01 Merhaba selamlar annesiz bebek için bize çok acil lazım mümkünse duruyorsa çok seviniriz.gelip alabiliriz haber yazarsanız e-posta veya numaradan ulaşabilirsiniz
Apelin Fatih01 gelip alabilirsiniz. dondurulmus oldugu icin buz akusu vs ile gelirseniz sutler yolda bozulmaz
Cesurkusunannesi umayy34 yaa çok iyi yapmışsınız evet bende fazla süt var yeni sağım da yapabilirim yetmezse
Fatih01 Apelin teşekkür ederim selamlar duruyorsa ala biliriz çok sağolun yazarmısınız vatsap 05358956568 den