Mora Altımızda tek başına bir kadın yaşıyor sürekli aspiratöre sigara içiyor evin içi sanki biz içmişiz gibi kokuyor buna nasıl çözüm bulabilirim ya biz kullanmıyoruz o kadar rahatsız oluyorum ki bir akıl lütfen 🤦🏼♀️
Mimomom Mora delirmelik yaaa .bende aşırı nefret ederim sigaradan.aspiratör boruları apartmanların büyük sorunu.aynı havalandırmadan üst katlara ulaşıyor. Bende apartmanda otururken alt katta balık pişirince bizim ev full balık kokardı..:(
Mora Wolverine Ay bende hep açıyorum kokunca mecburen ama öyle rahatsız ediyor ki çocuk bile sigara kokuyor demeye başladı 🤦🏼♀️
Mora Mimomom o da ayrı bir boyutu olayın zaten, sabahın 8 inde soğan kavurması kokusu mu dersin ne ararsan var bizde 😂 hani bir çözümü yok mu diye merak ettim ama yok galiba 🤦🏼♀️
Mora Wolverine evet çünkü kimse maske takmıyor doktorlara geçen bir gideyim dedim Gratis kuyruğu bir görsen hemen kaçtım bitse artık ya çocuklar bunaldı
Wolverine Mora ya ben o taraflara hiç gitmiyorum, bizim buralar sakin maske var millette ama bulunduğum yer hep en riskli bölge gözüküyor
Mom4565 Mora 😂 hiç farketmez canım ama kokulu mum olursa tabi daha iyi olur. Ama normal mumda yaka bilirsin 😊
ArdicEge Mora uzun süredir kullanıyorum aşırı memnunum 🙈 simdi size linkini atarken bitane daha aldım🤓