Elsa22 Merhabalar,kızlar bebeğim 4 ay bir günlük oturmaya çok meyilli sürekli kendini kaldırmaya çalışıyor fakat ben korkuyorum beli incinir diye sizce ufak ufak oturtsam günde beşer dk erken mi olur nasıl bir yol izlemeliyim
AlyaEce Elsa22 Benim kızımda 4 aylık oturmaya çok meyilli ilk kızım 6 ayında bile zor oturuyordu ama bu erkenci biraz destekli tutarak oturtuyorum
Selma-aygun37 Elsa22 ya bunu bende çok merak ediyorum kızım 3.5 ayından beri öyle bana kalsa ben 4 ay oldumu ufak ufak kucağımda oturtmaya basliycaktim kaynanam olmaz 6 aydan önce oturtulmaz dedi cesaret edemedim bende bilir sonuçta bişi olursa diye Dr kontrolünü bekliyorum en iyisi Dr yla konuşmak bunu donmeyede başladı artık bence oturabilir gibime geliyor 4 ay 20 günlük olduk
Aryagk2021 Benım kızımda öyle yattığı yerden kalkmaya calışıyor sürekli bir oturma hevesinde. Kısa süreli oturuyorum napiyim
Elsa22 Aryagk2021 çevrem yanılttı biraz beni çok erken vs diyerek bu hafta doktor kontrolü var bu oturtma işini sorayım en iyisi
Elsa22 Selma-aygun37 Bana da çevremdekiler 6 aydan önce oturtma dedi henüz doktora da danışmadığım için bilemedim ne yapacağımı sonuçta istiyor çocuk , bir çok anne az bir süreyle de olsa oturtmuş ben de destekli oturtucam bugünden sonra 😀
Kaderlmc Selma-aygun37 benim kızımda 4 ay 20 günlük 4. Ayın ilk gününden beri oturtuyorum. 6. Ayda çocuğu oturtmaya başlarsan daha oturmayı bilmediği için nasıl ek gıda alsın yatarak yiyemez çocuk YouTube da Osman gönülal var 3. Ay da başlatılması gerek destekli şekilde diyor bi dinleyin bence hem bebeğiniz de oturmaya meyilliymiş
ArdicEge Elsa22 ben kucagımda oturtuyordum 4 aylıkken hatta daha kücüktü sanırım. Doktor uzun süreli olmayacak sekilde oturtabilirsin demisti😌
Sedasmsk Elsa22 ah bizimde 4 aylık oyle surekli kalkmaya calisiyor yada yuvarlanmaya veya ayakta durcak kısa süre kucağımızda oturuyor
Elsa22 Sedasmsk üzülüyorum ben yatırınca vicdan yapıyorum bir an önce oturacak aya gelse de hepimiz rahat etsek modundayim 😀
biruykusuzanne Elsa22 oturmak isteyen bebek kendini belli ediyor. Ara ara kucağına destekli oturtur ama 2 dk 3 dk öyle öyle