Deletedmom_109 dinle_beni_bi onun değişiyor. hd yayın olması birden fazla ekranda izlenebilme falan derken fiyatlar değişiyor. Bizimkisi 40 lira iki ekranda aynı anda izlenebilir şekilde. Üyelik açarken fiyatlarını görebilirsiniz.
Waffle dinle_beni_bi askeri filmleri sever misiniz ? Börü filmi var 6 bölüm çok güzel biz bayılıyoruz eşimle
dinle_beni_bi Cnmyvrmm1 merhaba 🙋🏻♀️ tekrar ben. Togo yu izleyecektik ama YouTube da bulamadık. Siz nerden izlemistiniz.
Cnmyvrmm1 dinle_beni_bi yıkıldım 🙄😑😑🥴🥴önce netflixten izledik ama geçen hafta da normal Google üzerinden arayıp herhangi bir siteden izledik. YouTube’a degil Google a yazıp aratırsanız herhangi bir siteden dahi açıldığını görürsünüz . 🌟
Gryffindor Eşinizle Bird Box izleyebilirsiniz güzel bir film. Çocuklarla da Efsane Beşli ve Coco çok güzel. Hele ki Coco bayılıyorum o animasyon filmine
Gryffindor Cnmyvrmm1 Böyle hayvanların hikayesini anlatan film seviyorsanız Hachiko yu önerebilirim. Ama peçetenizi hazır edin 😢
Cnmyvrmm1 Gryffindor onu da izledim , evet çok iyidir . 🐶 epey geniş bir film arşivim var . Çok film izlerim , severim. Sağolun 🌟
Gryffindor Cnmyvrmm1 Biz de öyleyiz eşimle çocuktan önce hiçbir akşamı filmsiz bırakmazdık ama şu ara pek mümkün olmuyor biraz büyüsün bakalım 😄